Kesinlikle doðru teþhis son cümleniz.
Ya çetenin üyesi olmak lazým yada doðru zamanda doðru mekanda sabýrlý olmak[emoji122][emoji122]

Originally Posted by
kuluçka
arkadaþlar,özelden sorduðunuz sorular yasak deðil günah deðil niçin buraya yazmýyorsunuz? bu sefer cevap vereceðim fakat özelden sorarsanýz bir daha cevap vermeyeceðim.
gedza da maraton koþusuna çýktýk dedik,bende laf aðýzdan çýkar ,100.metrede engelle karþýlaþtýk diye koþuyu býrakmam. yeni artýrdýðý sermayesine göre 6 aylýkda %84 kar getirdi (eski sermayeye göre %177 kar) fakat rakamlarý bilmesem gedza sayfada yazýlanlarý okuduðumda firma batýyor sanýrým.neymiþ euro düþecekmiþde 9 aylýkda bilanço düþebilirmiþ.euro cehennemin d**** düþsün,oradan gelecek karda gelmesin.ben üretime yatýrým yapmýþým. bir diðer sorunuz, evet maraton koþacaðýz diyenlerin çoðu ilk saðlam rüzgarda yarýþý býraktý, benim bildiðim 250 bin lot üzerinde mal sattýlar. 30 yýllýk borsa hayatýmda kimin ne dediði ne fiyat verdiði umurumda olmadý,finansal rakamlarýn ne dediðine bakarým. 9 aylýkda da beklentiyi yüksek tutacaklar, aþaðýsý geldimi vay efendim firmanýn karý istediðimiz gibi gelmedi diyecekler. bir dostumuzun meþhur bir lafý vardý, satmak isteyenlere izin verilmeli.
borsada sermaye yapmak iyi seçim ve sabýrla olur.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada paylaþýlan hiçbir görüþ, fikir,eylem v.s yatýrým tavsiyesi deðildir.G.P
Yer Ýmleri