Originally Posted by
Vosbaga
Selam günaydýn herkeze✋ dandan-selim-ta hocam size bir sorayim ocak 2020 de bir hisse düþünün 1.76 belkide 1 rakamýnýn da altýný görmüþtür eminim derin incelemedim pek þuan aradan geçen 13 cü ay sonu itibari ile kaç biliyormusunuz? 19 küsür tavanda bedelli veya bedelsiz yapmýþ mý diye inceledim 2015 yýlýnda bedelsiz vermiþ eccük demem oki abiler 100 bin tl koyup sabýrla bekleyen adamýn 1 milyon 300 küsür bin tl si var dahada artar egerki kafayý sýyýrmadýysa bir hissede þuan 35 40 gündür kipraþmýyorum al sat yaptýðým hisseler hariç acaba diyorum çýft hane yada abartayým 3 hane olurmu bak elin hissesi yapmýþ
Sýrtýmýz Türkiye nin en güzide firmalarýndan birine yasladýðýmýz için bu saatte kalkabiliyorum. Sevgili Vosbaga sen eðer o dediðin hisseye 100.000 birim kadar yatýrým yap diyorum para demiyorum. O hissenin 10 kademe düþmesinde kalp krizi geçirirsin. Hiç bana psikolojiye oynuyor demeyin. Büyük parayý yönetmek kolay deðil. Siz saat 24:00 den sonra benim balkonda kaç sigara içtiðimi biliyor musunuz.
Tabi her zaman deðil. Sizin o bahsettiðiniz hisseler portföyde olduðu zamanlar oluyor bu. 

Originally Posted by
MR&MRS
yav bu müço çok tehlikeli
ne hale getirdi ihlasý yazzýk ya
Alýn size bir örnek vereyim hadi girinde alýn 100.000 lot.( UYARI YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝL)
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri