Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Selim oyak cuma günkü AKD atabilirmisin buraya.
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.
Eyvallah diðerleri kýsmýndan bayaðý mal gitmiþ iyi gibi geldi bana, gedik aldýklarýný satmadý ise.
[IMG]T/A baþkan long' da yakalandýysa yeni bi topik bulmak lazým...[/IMG]
Ona biþey olmaz sabýrlýdýr.
no 3 kopuþ boþluðu deðil mi
Bana kalýrsa 3-4 gün baþka iþlerle ilgilenmek lazým çiçek böcek bahçe falan. Profesyonel ekip girdi hissenin tahtasýna, kademeli olarak hisseyi taþýyanlar var. Herkesin aldýðý sattýðý yerler net olarak belli.. KY nin büyük bir kýsmý döküldü. Kalan ufak tefeklerde bir sonraki seferde yukarý giderken elenirler. Þimdi hisseyi uygun bir yerde maliyet sýfýrlamasý için durdururlar. Buradan sonraki düþünceleri emin deðilim ama 8,50 de bi silkeme yapmak olabilir. O yüzden sýkýntý yok. Aðalar kendini göstermeden grup kullanýyor. Eðer trade edilip maliyet ortalamasý yapýlmak isteniyorsa çaktýrmadan küçük küçük lotlarla yapýlabilir. Büyük lotlar göze batýyor.
Piyasa yönü aþaðý gösteriyor. Ama her halükarda artýk hissenin piyasa ile baðlantýsý pek kalmadý. Mal toplanmaya baþlandý. Buradan kesinlikle satýþ anlamsýz olur. Yaklaþýk 2 ay kadar bir süre taþýnmasý gerekebilir. Hedef vermek ne kadar uygun düþer bilmem. Ama Direnç çok saðlam deðil.![]()
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri