*býst: Pay piyasasýnda tek fiyat iþlem yöntemi uygulanan paylarda saat 10:58:20'de tek fiyat emir toplama yapýlacak ve 11:08:20'dan itibaren seans kaldýðý yerden devam edecektir
(22/03/2021 - 10:48:29)
*býst: Pay piyasasýnda tek fiyat iþlem yöntemi uygulanan paylarda saat 10:58:20'de tek fiyat emir toplama yapýlacak ve 11:08:20'dan itibaren seans kaldýðý yerden devam edecektir
(22/03/2021 - 10:48:29)
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( VÝOP Gün Ýçi Fiyat Limiti Deðiþikliði Duyurularý
BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( VÝOP Gün Ýçi Fiyat Limiti Deðiþikliði Duyurularý )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
VÝOP Gün Ýçi Fiyat Limiti Deðiþikliði Duyurularý
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Vadeli Ýþlem ve Opsiyon Piyasasý'nda (VÝOP) iþlem gören USD/TL, EUR/TL, RUB/TL ve CNH/TL döviz vadeli iþlem sözleþmeleri ile Gram/TL altýn vadeli iþlem sözleþmelerinde uygulanan %10 oranýndaki üst fiyat limiti oranlarý bugün için %20'ye çýkarýlmýþtýr.
Önemle duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/919594
BIST
(22/03/2021 - 11:13:30)
Ne gün ama...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
*deutsche bank: Türkiye için faiz ve büyüme tahminlerimizi yeniden deðerlendireceðiz
(22/03/2021 - 12:03:04)
Ýnanmayacaksýn ama bu gün dahi espri yapabilecek kapasitedeyim. Daha yeni kalktým. ve altlarda ki tüm alýþlar benim.
Soðuk havanýn ayazýnda ben yataðýmda rahat rahat uyurken sýnýrda nöbet tutan o býyýklarý terlememiþ delikanlýya benimde borcum var.. Onun babasýnýn çalýþtýðý fabrikayý koruyorum bende yabancý güçlerden sahip çýkýyorum vatanýmýn topraklarýnda olan tüten her bir bacaya...
Bu farklý bir þey....
O nasýl memleket için diyorsa bende ayný þeyi söylüyorum...
Aslýnda hiç farkýmýz yok birbirimizden ...
Bence farklý olanlar düþünmeli þimdi.... tarafýný seç.
Týpký 15Temmuz da olduðu gibi.
s
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Kompozisyonda kaldýn abi
Altlardaki alislar senin olmasý hiç mühim deðil paramýz olsa bizde alýrdýk
Tarafa gelince bu çok çok çok saçma olmuþ hiç yakýþtýramadým
Neyin tarafý basiretsiz çapsýz yönetimlerin mi burdan doðal olarak nemalanmaya çalýþanlarin mi
Hayat kýsa taraf olmak için
Yer Ýmleri