AYGAZ...
Yine söylemlerden anladýðým kadarý ile uzun vade ve hedef odaklý bakam gerektiðini düþünerek aþaðýdaki çalýþmayý yaptým...
Senin de bahsettiðin gibi sabredebilene güzel hedefler görünüyor...
Ben KOÇ gurubu hisselerini en çok belli bir sistematikle hareket ettiklerini düþündüðüm için severim. Fakat çok fazla trade etme imkaným olmadý....
Eðer þu anki hareket sistematiðini bozmaz ise 2 aþamalý bir yukarý hareket ile karþý karþýya olacaðýmýz düþünüyorum...
- 1. aþamada, 24.67 ve 33.12 hedefi ile bu sene bu seneki hedeflerini görebiliriz...
- 2. aþamada ise coþku devam ederse, gelecek sene içerisinde Temmuz ayýna kadar 67.74 seviyesini görmemiz mümkündür...
Bu yorumlarý, genel beklentimdeki olumlu seyri devam ettirerek çok yakýnda güzel bir ralliye baþlayacaðýmýzý düþünerek yaptým...
Olumsuz bir durum olmadýðý sürece bu seyir gerçekleþebilir. Olabilir ya olumsuz bir durum olursa da bu durumlara göre de stoplarý ihmâl etmemek lâzým...
Þu anki duruma göre x4 'lük bir potansiyel mevcut. Daha fazlasýný bekleyerek daha uzun hissede kalmayý düþünenler için tehlikenin baþladýðý yer olduðunu da hatýrlatmak isterim...
Parolamýz neydi:
- Coþkuda satmak, korkuda almak...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Teþekkürler sayýn T/A
Söylediðiniz hedef rakamlar an itibari ile uçuk kaçýk hedeflermiþ gibi görülebilir
firma ciddi bir deðiþim dönüþüm içerisinde olacaðýný deklare etti
hatta bu adýmý dünyanýn saygýn kuruluþu olan MC KÝNSEY 'le ortaklýða giderek attý.
KOÇ adý üstünde KOÇ
Önümüzdeki dönem geleceðe yatýrým yapanlarla cari fiyatlarý bilançolarýna bir kaç beden büyük gelen
önümüzdeki bir kaç yýl daha büyük gelecek olan hisselerin ayrýþma dönemi olacaktýr
piyasa için kanaatim budur.
Hamiþ
Ben makul hedefler olarak görüyorum, (ay kargo'nun baþarýsýna göre) hatta daha yukarýlarý neden olmasýn?
Son düzenleme : koçari; 28-03-2021 saat: 18:35.
Geçen seneden beri takip ediyorum ben bunu marjý epey yüksek. Ýlk etapta kýrmýzý trend 19 tl gibi üzeri aylýk kapanýþ gerekli.
Yeþil trend 24.80 civarý Altta 12.87 yatay çizgi altý kapanýþlar yapmamalý.
Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin.
Görece sýð bir tahta, adýnýn AYGAZ olduðuna bakmamak lazým...
@Dandanakan hocama katýlýyorum.
"Kýsacýlar için erken olabilir":
![]()
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.
Teþekkürler sayýn obblomow.
hamiþ
firmalar bir deðiþim dönüþüm içerisine girdiðinde (büyümeye dair giriþimde bulunduðunda) yatýrým yaptýðýnda hisselerin tersi yönde hareket ettiðine þahit olmadým, hele bu deðiþim dönüþüm yatýrým uzun bir suskunluk döneminden sonra olmuþ hissede bu dönemde kayda deðer bi prim yapmamýþsa.
Yer Ýmleri