Brent petrolde ayný durumda buda sýnýrda
Brent petrolde ayný durumda buda sýnýrda
Geçmiþ olsun....
Pandemi, bi çok kiþiyi etkiledi gerçekten....
Çoçuklar, ergenler ve yaþlýlar daha çok etkilendi sanki....
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
HAYIRLI BEREKETLÝ HAFTALAR DÝLERÝM![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Goldman Sachs yýl sonu Brent petrol varil fiyat tahminini 90 dolara yükseltti- http://bloomberght.com
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Ýlginç haberler düþmeye baþladý . Enerji fiyatlamalarý takip etmek, gözönünde olmasýnda fayda var.
USDJPY, Brent, ham petrol, gram altýn analizi (Dinamik Menkul Deðerler )
Dolar cinsi varlýklarýn deðer kazanmasýyla beraber sert yükseliþine devam eden USDJPY paritesi, 110,93 direnç seviyesi altýnda fiyatlanmaya baþladý. Ancak bu seviye altýnda günlük bazda bar kapanýþlarýna devam etmesi halinde kar satýþlarý görülebilir. Bu durumda 110,36 destek seviyesi güncelliðini koruyacaktýr. Aksi taktirde, 110,93 seviyesi üzerinde kalýcýlýk saðlamasý durumunda ise 111,52 direnç seviyesini takip ediyor olacaðýz.
Destek: 110,36 - 109,72 - 109,39
Direnç: 110,93 - 111,52 - 112,16
Küresel enerji krizinin devam etmesiyle yükseliþine devam eden Brent Petrol, 79,79 direnç seviyesi altýnda iþlem görmeye devam ediyor. Ancak, bu seviye altýnda, günlük bazda bar kapanýþlarýna devam etmesi halinde pozitif algý sýnýrlý kalabilir. Bu durumda, ilk desteðimiz 74,61 olacaktýr. Olasý, 79,79 seviyesi üzerindeki ataklarda ise 86,43 direnç seviyesi gündemimizde yer alabilir.
Destek: 74,61 - 72,90 - 71,23
Direnç: 79,79 - 86,43
Düþük stoklarla beraber artan talebin etkisiyle yeni haftaya da yükseliþle baþlayan Ham Petrol, 76,41 direnç seviyesi altýnda fiyatlanmaya baþladý. Ancak, bu seviye altýnda günlük bazda bar kapanýþlarýna devam etmesi halinde düþüþ yönlü fiyatlamalar gündeme gelebilir. Bu durumda, 72,78 destek seviyesini izliyor olacaðýz. Aksi taktirde, 76,41 seviyesini aþmasý durumunda ise rekor seviyeler gündeme gelebilir.
Destek: 72,78 - 69,45 - 66,28
Direnç: 76,41
Gram Altýn, 485,51 destek seviyesi üzerinde iþlem görmeye devam ediyor. Bu seviye üzerinde günlük bazda bar kapanýþlarýna devam etmesi halinde pozitif algý hýz kazanabilir. Bu durumda 509,60 direnç seviyesi güncelliðini korumaya devam edecektir. Ancak, 485,51 seviyesi altýnda kalýcýlýk saðlamasý halinde ise 474,69 destek seviyesi gündemimizde yer alabilir.
Destek: 485,51 - 474,69 - 461,08
Direnç: 509,60 - 535,36
Dinamik Menkul Deðerler A.Þ.
http://dinamikmenkul.com.tr/
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri