Artan

31,68 10 18:10
38,72 10 18:10
35,44 9.99 18:10
176,10 9.99 18:10
27,52 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

75,30 -9.98 18:10
53,90 -9.94 18:10
8,80 -9.93 18:10
5,41 -9.83 18:10
3,25 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.806.126.770,25 18:10
14.996.244.864,75 18:10
11.669.112.862,44 18:10
10.264.484.312,41 18:10
7.805.072.356,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 455/983 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    hocam,
    hani demiştiniz ya...kriterleri oturtunca... herkesin istediği tablo...al-sat tablosu olur diye....
    onu yayınlamak kolay olur demiştiniz.....

forumdan çare gelmezse.... dediğiniz gibi yapılır....
    16.07.2024 - 10.12.2024

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    hocam,
    hani demiştiniz ya...kriterleri oturtunca... herkesin istediği tablo...al-sat tablosu olur diye....
    onu yayınlamak kolay olur demiştiniz.....

forumdan çare gelmezse.... dediğiniz gibi yapılır....
    Bugün pek geliştirme yapamadım. Boş işlerle uğraşıp duruyorum. Ya unicode karakterleri kullanamıyorum (program içerisinde) ya zemin rengini bulamıyorum (forum içerisinde)...

Neyse biraz ara vereyim ve başka işlere bakayım. En azından bir sütun daha ekleyebilirsem ne âlâ...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

2 gündür takılıp kalınca sistemi canı canlı test ediyorum...

İstediğim kadar verimli değil. Bu da bende hayal kırıklığı yaşattı. Acaba "boşuna mı uğraşıyorum?!" diye...!

Bu hâliyle bile güzel trade imkanı sağlıyor ama bendeki saplantı mükemmel olması yönünde. Bir hareketi kaçırdığı zaman moralim bozluyor...

OYAKC ve PETKM il tâkip ediyorum...

OYAKC 'de daha güzel çalışıyor ama hisse hafif yatayda olduğu için prim düşük kalıyor... Hissede volatilite az, o nedenle daha stabil...

PETKM ise çok hareketli olduğu için sürekli yön değişimi oluyor... En yavaş şekli ile takip ettiğim halde bile 5dk. lık grafikte dip ve tepeleri yakalamak zorlaşıyor...

Bakalım günlükteki hareketlerinde istikrar devam edecek mi, yoksa aniden ters köşe mi yapacak...?!

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    2 gündür takılıp kalınca sistemi canı canlı test ediyorum...

İstediğim kadar verimli değil. Bu da bende hayal kırıklığı yaşattı. Acaba "boşuna mı uğraşıyorum?!" diye...!

Bu hâliyle bile güzel trade imkanı sağlıyor ama bendeki saplantı mükemmel olması yönünde. Bir hareketi kaçırdığı zaman moralim bozluyor...

OYAKC ve PETKM il tâkip ediyorum...

OYAKC 'de daha güzel çalışıyor ama hisse hafif yatayda olduğu için prim düşük kalıyor... Hissede volatilite az, o nedenle daha stabil...

PETKM ise çok hareketli olduğu için sürekli yön değişimi oluyor... En yavaş şekli ile takip ettiğim halde bile 5dk. lık grafikte dip ve tepeleri yakalamak zorlaşıyor...

Bakalım günlükteki hareketlerinde istikrar devam edecek mi, yoksa aniden ters köşe mi yapacak...?!
    Hocam siz daha tecrübelisiniz ama en yüksek getiriden ziyade istikrarlı getiri daha iyi değil midir? Bu mükemmel olma sevdasından doğru düzgün sistem kuramadım zamanında. Ne zaman beklentimi düşürdüm o zaman kazanmaya başladım.

6. Kazanmaktan kasıt mukemmel bir sistem kurmak para amaç değil araç bence
     Alıntı Originally Posted by imaus Yazıyı Oku
    Hocam siz daha tecrübelisiniz ama en yüksek getiriden ziyade istikrarlı getiri daha iyi değil midir? Bu mükemmel olma sevdasından doğru düzgün sistem kuramadım zamanında. Ne zaman beklentimi düşürdüm o zaman kazanmaya başladım.

Alıntı Originally Posted by imaus Yazıyı Oku
    Çok haklısınız...

Amacım, bu sistem ile benim para kazanmam değil, onu zaten bir şekilde kazanıyorum. Onun yolu, yöntemi benim açımdan tamamen farklı...

Kısaca şöyle diyebilirim:

- Yapılan en büyük hata, her para miktarı ile aynı teknik analiz yöntemlerini uygulamak...!

Bir yöntem en fazla 10bin TL 'ye uygun iken, bir başkası 100bin TL 'ye uygundur. Bir diğeri 1milyon TL içindir...

Siz elinizde milyon varken gider de 10bin TL 'lik sistemi kullanmaya kalkarsanız batarsınız. Burada yol, yordam, metot değişiyor...

Piyasada teknik analiz diye kullanılan ve ders verdiğini iddia edenlerin metotları en fazla 10bin TL 'ye uygundur. 100bin TL 'si olan birisi eğer bunu 10 eşit parçaya bölmezse o da batar...

Benim bu sistemle elde etmeyi amaçladığım ise:

- Her para modeline uygun bir sistem geliştirmek...

En basit şekliyle; az para ile, çok ve hatasız işleme uygun olsun istiyorum. Yeni başlayan birisi bile bu sistem ile kazanabilsin istiyorum. Çok fazla zararla kapanan işlemler sonucu piyasadan uzaklaşmasın istiyorum. Dipten alıp, tepeden satabilme (olabildiği kadar) zevkini yaşasın istiyorum...

Düşünsenize, tepedeki son satılan lotun sizin olduğunu. Veya dipten ilk kalkışı sizin alımınızın yaptığını. Bu zevki yaşamayan bilemez...

Az para ile başlayıp da çok para yapanlar, eğer yöntemlerini değiştirmezlerse bir yerde tökezlerler... Bu sistem onlara da hitap etsin istiyorum ama mutlaka başka ilave bilgiler ile...

Çok şey mi istiyorum acaba... ?

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

Sayfa 455/983 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •