Tabi bu süreçte inişler çıkışlar çöküşler olacaktır. Piyasayı bilen süreci iyi okuyan zamanlaması iyi olan gir çık yaparak daha çok kazanacaktır. Bu da tecrübe, cesaret biraz da şansa bağlı olacaktır.
Haklısın hocam fiyat şişik, tabi tercih meselesi sen ben tercih etmeyiz belki bu hisseyi ama edenler var demek ki.
Bir de arz talep meselesi demek ki, hisseyi çok uzun vade yatırım amaçlı alanlar, gelen temettü ile hisseyi almaya devam eder,
Kimi her ay düzenli alır atar kenara altın gibi, yeni yatırımcı gelir alır talep artmış olur bu sayede.
Tabi burada şirketin düzgün oluşu yatırımcı güveni ve yatırımlar ön plana çıkar.
Bilinçli bir yatırımcı bence bu hisseyi kolay kolay almaz, ama Twitterçılar artık borsanın yeni pazarlamacıları, eskiden bu işi borsa dergileri yapardı, bir de tahta bu fiyatlara ederi olduğu için mi gelmiş yoksa birileri bu fiyata mı getirmiş ona bakmak lazım hocam, bana göre çok pahalı olan hisseler arasında fiyatı daha gider gitmez bilemem ama ben bir lot dahi almam, gider o parayı kendim yerim daha iyi, tanımadığım adamların cebine para koymaktansa![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
DOW görüntü böyle.
Eski borsa dergilerini bende zamanın da her hafta alırdım bayiden önerdikleri hisselerde çabuk girip çıkamaz isen hep çarparlardı milleti beni de çok çarptılar.
Baktık olmuyor kendin yazıp çizip araştırıp kendi ipini kendin çekecen en azından şimdi öyle yapıyorum.
Benim twit, instagram hesabım yok zaten işimde olmaz oralarda.
Herkes tokatçı olmuş hocam, ben bu Twitter’da bazılarını adam sanmıştım ama 3-5 kez tokat yiyince işin rengini anladım, yediğim kazıkları da tecrübe haneme ekleyip sizin dediğiniz gibi yoluma devam etmeye çalışıyorum en azından zarar edersem bile kendi kararım deyip yerime oturuyorum![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri