[IMG]Eline koluna bileğine sağlık. Yazan parmakların dert görmesin. Muhterem Kayınvalidenizin Mısır daki akrabalarından miras kalsın emi. [/IMG]
Selimcan bize ne anadan babadan ne kayınvalide den 1 metre kare bile toprak, para bişey kalmadı.
Eski insanlar fakir kalabalık aileler ben hep yardım ettim hala daha ediyorum.
Ne kazandıysam çalışarak bileğimin hakkı alın teriyle kazandım Allaha şükür.
Ben yinede amin diyeyim belki Mısır dan bir mumya miras gelir.![]()
XU100/usdTry kanal orta kesikli çizgi 151.3 usd ye denk gelmekte önümüzdeki hafta itibarı ile.
Dolar kuru değişken tabi ama cuma kapanış itibarı ile 17.70 x 151.3 = 2678 rakamı bistin aşağı yukarı 8 haziran da gördüğü tepe noktası. Dolayısı ile o nokta önemli, buranın üzerinde kapanışlarda Kırmızı çizgi 168 usd civarı orası da tl graftaki kahverengi kanalın tepesine denk geliyor 2.900 ler gibi.
Kuyas ve hdfgs bakabilir misiniz, teşekkürler??
HDFGS haftalık fena gözükmüyor bir yükselişten söz etmek için öncelikle ortalama üzeri 2.23 kapanışlar görmek gerekir.
Siyah trend 2.44 geçerse yine bakarız.
KUYAS Selim uğraşıyordu bi zamanlar bunla 1.5 - 2 tl arasında idi, o zaman mavi kanalı çizmiştim.
Kanalı kırınca 2. kanal ortasına kadar çıkış yapmış şuan orası 7.14 7.20 gibi bir rakama denk geliyor.
Haftalık görüntüde çoklu tepeler var rsı de uyumsuzluk gözüküyor.Bunlara dikkat edilmeli.
Günlükte 100 lük ortalama altı kapanışlar yapmaması gerekir, fibo seviyelerini takip edebilirsin.
"Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma diye bir deyim vardır" O geldi aklıma...
Selamlar Dandan abim, o tarihlerde KUYAS ın sahibi olduğu varlıklar üzerinden hesap yapıyor ve olmaz diyordum. Hatta geçen sene yapılamayan ve ertelenen bir genel kuruluna da katılmıştım.Tam o sıralarda da bir panda dadanmış bende sonradan öğrendim. Ondan sonra ortalık bi toz duman oldu karıştı at izi, it izine..
Hikayesi bende bu kadar
şöyle yakışıklı bi TKNSA çiziktiriversen 1 saatlik ve günlük.. Seni sevmeyen ölsün
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri