Haftalık görüntüsün de, 2010 -2013 tepesinden gelen trend ile 2. kanal orta kesikli çizgide şuan,
üzerinde haftalık kapanışlar başlarsa yükseliş biraz daha devam eder bankalar da.
Haftalık görüntüsün de, 2010 -2013 tepesinden gelen trend ile 2. kanal orta kesikli çizgide şuan,
üzerinde haftalık kapanışlar başlarsa yükseliş biraz daha devam eder bankalar da.
İyi değil mi sayın BORSA55, hiper enflasyonun olduğu yerde şirketler de değerinden yitirir, bunu bilenler şirketlerinin hisselerinde geri alım yapıyorlar.
Tabi nereye kadar sürer bu yükseliş adım adım gün gün değerleri takip etmeye devam.
Herkes kendi kararını kendisi verecek, bana yeter bu kar diyen kenara çekilecek veya başka enstrümanlara yönelecek, kimi de devam edecek.
XU100 Kahve kanalın üzerinde şuan 3.117 üzerinde 3.217 rakamı var.
USD bazlı da ne vardı 1.77-78 bu rakamlarda oraya denk geliyor zaten.
Yalnız hiperenflasyon az kalır uzay enflasyonu, torunlar su istedi kampın kafesinden alayım şimdilik dedim 1lt pet su aldım 15 tl istedi namıssızlr lan bura hava alanımı dedim bu ne.Öyle abi dedi. Dedim TUİK buralara uğramıyor herhalde.![]()
Grafiklere ve yazılara arada göz atıyorum ama yazmak nasip olmadı herkesin ellerine sağlık, geçen hafta devam eden bahçe işlerine ilave dişçiye gitmeye başladım sorunlu olanları tamir ettiriyordum, dün sabahta 4 aydır farklı tedaviler uygulanmasına rağmen iyileşmeyen kedimiz kötüleşti acil veterinere götürdüm yapılan iğneler alerji yaptı az kaldı ölecekti baya başını bekledim... bu sabah biraz iyileşti yarınki diş randevusunu iptal edip 5 inci kez veterinere gideceğiz inşallah bu defa bir teşhis ve tedavi bulunur, borsaya da bazen göz ucuyla bakıyorum bazen uzun uzun bakıp bir anlam veremiyorum, Selim hocam tavuklar başkasına kalsa çoktan kesilirdi zaten 14-15 tavuk var günde 2-3 yumurta alıyoruz verdiğim yemlerin parasıyla en az 7-8 yumurta alırım![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Teşekkürler hocam, benim dolgularda hafif kırıklar ve çürük başlangıları vardı onları tamir ettiriyorum
Kediyide götürdük kan testleri yapıldı bazı ölümcül hastalıklardan koruyordum ama hiçbir şey çıkmadı, yani kan testlerine göre karaciğer veya akciğerde hiçbir sorun yokmuş, muhtemelen alerji başlamış artık hayat boyu ara ara alerji ilaçlarını kullanacağız yada makinadan korkmazsa ilaçlı oksijen verilecekmiş, acil durumlar içinde bir kaç çeşit nefes açıcı iğne ve ilaç stoğu yapacağım nasipse, belki kışa alerjisi azalır şuan sıcak ve nemli havada olumsuz etkiliyor sanki ( daha önce iki kez röntgen çekilmişti bu defa gerek yok zaten ciğerleri iyi duruyor dedi...)
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Asla en tepesini bulamayacağımı öğreneli çok oldu emekli abim. Az olsun bizim olsun. Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz. Bakarız emarelerine dönecek gibi olursa bi film yaparız gene. Şimdi asıl mesele yeni şey etmekte. Borsa düşerken en son gidenler hangileriydi acep? Hatırlayanlar var mı ?
Yada daha önceden düşüşünü tamamlayıp toplanma aşamasında olan neler var? Matrikste formulü vardı onun . 200 günlük ortalama altında olanlar gibi. Bakmak lazım. Bu işlere hevesi olanlar var mı başlığı takip edenler arasında ?
Lütfü abi senin paralarını da bu kedi yiyor laf aramızda.![]()
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri