Bilmukabe hocam.
Bilmukabe hocam.
Hayýrlý cumalar.![]()
Hayýrlý cumalar![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Sevgili abim, eðitim mahiyetinde bir soru bu. Bilmeyenlerde benimle birlikte öðrenirler inþAllah.
Þimdi aþaðýdaki görselde 1 ve 2 numaralarý test eden varlýk. 3 ncü testini baþarýlý yapmýþ sayýlýr mý ?
Yoksa burayý test etti ve üstünde 3 birim zaman kalýrsa ve daha yukarýyý mý test eder ? Yoksa aþaðý gelip fibo da dinlenir mi?
Bütün þartlarýn ayný olduðu varsayýmýndan hareket ediyoruz. Kriz mriz beklenti harici bir durum yok. Bütün þartlar olaðan olarak devam ediyor.
https://resimyukle.io/r/Bb5jExI5tz
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Sevgiler saygýlar Lütfü abim. Keyfin sýhhatin nasýl ? Domatesler nasýl , kýzarmaya baþladýlar mý ? Kedilerin ne durumda?
Geçen gün aklýma geldin...
Kapýnýn önünde oturuyordum. Yavru bir kedi geldi mýrýl mýrýl sürtünmeye baþladý. Ula dedim bula bula beni mi buldun. Dayanamadým.
Baktým gözlerinde çapak var. Zayýflamýþ halsiz çelimsiz. Hemen su- yaþ mama, ardýndan belediyenin veteriner hizmetlerini aradým. Geldiler aldýlar. Bakalým 1-2 güne kadar haberi gelir.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
1 dak. 15 dak 60 dak gibi kýsa periyotlu graflarda kaç birim daha kalýrsadan ziyade kanal ve ortalama deðerleri veya bir formasyon varsa formasyon hedefi gibi noktalara bakmak bana göre daha doðru olur. ( Tabi bana göre.)
3. testini baþarýlý yapmýþ sayýlmaz 2.5 ta kalmýþ. Nedir bu iki buçuk üst kanalýn orta bandý.
Her kanal arasý yaklaþýk 30 kuruþ gibi bir aralýk, Ama 1 günde 8 bar var bütün barlar hep yukarý diye bir þey söz konusu olamaz.
Mesela hýzlý ve hacimsiz barlarda rsi de uyumsuzluk oluþursa düzeltmek için bir geri çekilme yaþanýr fiyatlarda.
Yer Ýmleri