Originally Posted by
T/A
Aðustos ayýnýn herkes için hayýrlara vesile olmasýný diliyorum...
Giden gün ömürden gidiyor. Dostluðun ve insanlýðýn kazandýðý bu dünya için, vahþice hýrslara ve ihtiraslara hiç gerek yok. Her þey ölçüsünde güzel...
Henüz hayatta ve iþ iþten geçmemiþken sahip olduðumuz deðerlerin kýymeti bilmek lâzým...
En baþta da saðlýk ve ailenin...
Saðlýk konusunda kafamýn aymasýný saðlayan ve hakkýmda hayýr veya þer yönlü dua edenlere çok teþekkür ederim. Belki de o dua/beddualar sayesinde þu anda çok farklý bir hayat yaþýyorum. Hayatým ve saðlýðým çok ama çok deðiþti. Geçen sene böyle olabileceðini söyleseler, inanmaz "dalga mý geçiyorsun!" derdim...
Oysa imkansýz gibi görünen þeyler aslýnda çok yakýnýmýzda imiþ. Son 4 ay benim için yeni bir hayatýn baþlangýcý oldu. Umarým herkes için güzel bir baþlangýç imkaný olur...
Amin Sn. T/A, hep kullanýlan kliþe ama her þeyin baþý saðlýk; saðlýk olmadan hiçbir þey tam olmuyor, saðlýk yoksa hiçbir þeyin tadý da anlamý da olmuyor,
Bazen anlamsýz hýrslara kapýlmamak elde olmuyor, tüm hayatýmýz boyunca tüketime yönlendirmiþ bireyler olarak nefsimize dur demek kolay olmuyor,
Forum ortamýnda da maalesef iyiler olduðu gibi kötülerde mevcut birde bu ikisini ayýracak bilgiye sahip olmayýp haddini aþýp haksýzlýkta sýnýr tanýmayanlar oluyor, ama iþin aslýný biliyor olsalar bazýlarý aynaya bakacak yüzü bulmakta zorlanýrlar...
Sonuç olarak; herkesin beklentilerinin gerçekleþtiði bir ay olmasý dileðiyle
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri