Hayýrlý Günler...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Az önce kendim için baktýðým PKART Takas Grafiðini ilgilenenler olduðunu düþündüðüm için buraya da ekliyorum...
Tüm veri henüz güncel olmayabilir, o nedenle talep eden olursa akþam güncelleme yapýp yeniden paylaþabilirim...
Çok sert hareketlerin yaþandýðý günlerden geçiyoruz...
GEDIK ve OYAK satýþlarý ilgi çekici bir þekilde devam ediyor...
Dünkü sert satýþla CITI elindeki fazla malý bitirmiþ oldu. Yeniden aldýracaklardýr. Yok eðer daha fazla sattýrmaya baþlarlarsa bu defa eksiye düþüp borçlu olduðu mallarý satacaðý için "deðiþik bir plan var?" diye düþüneceðim...
![]()
Düþüncelerinizi paylaþtýðýnýz için kendim adýna teþekkür ederim Sayýn T/A.Herkese hayýrlý günler ...
Emeðinize saðlýk. PRDGS için yorum alabilir miyim?
Vakti olanlara tavsiye ederim, Sencer bey çok bilinçli bir üretici ve söyledikleri er yada geç oluyor...
https://youtu.be/fr4vkWtOtJ4
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Sorunuz boþta kalmasýn, ancak müsait olabildim ve cevaplayabiliyorum, kusura bakmayýn...
Mâlesef PRDGS operasyon çekilmiþ hisselerden birisi. Çok kýsa bir süre zarfýnda x10 yapmýþ durumda...!!!
Þimdi düzeltme döneminde ve ilk etapta fibo %50 düzeltmesini yapmýþ ve tekrar toparlamaya çalýþýyor. Fakat ortalama direnç görevi görerek bugün için 13.99 'da set çekmiþ durumda...
Ortalamanýn görünümü de düþüþ yönlü olduðunu teyit ediyor. Bu durumda tekrar 11.36 altýna sarkarsa fibo %61.8 seviyesini görmesi içten bile deðil... (9.26)
Eðer operasyon çekenler hisseyi tam olarak saðamamýþlarsa bir miktar daha yukarý sürerek "gidiyormuþ!" izlenimi vererek yeni alýcýlar oluþmasýný saðlayýp sonra yeniden satýþlarý bitince hisseyi serbest düþüþe tekrar býrakacaklardýr...!!! Olursa muhtemel seviyeler fibo %38.2 --> 14.69 ile fibo 61.8 --> 16.82 aralýðýnda olur...
Eðer oyun sertleþirse 5.xx seviyelerine kadar yeni ve uzun bir düzeltme süreci yaþanabilir...
Þu an için durum pek parlak deðil. Tekrar parlak olana kadar uzak durmakta fayda var...
Hisse çok yeni olduðu için farklý periyotlarda analiz yapamýyorum. Dikkat diyorum...!!!
![]()
Yer Ýmleri