Originally Posted by
Desidero74
Selim Hocam ve sizin cevabýnýzý da görünce bir þeyler söylemek istedim ,
Ben þahsen çok sahibi olup acýlarla geçen bir zaman yerine az la yetinip mutlu iyi zaman geçirmiþ olmayý tercih ederim.
Ýyi zamanin bedeli " çok " oysa, kazanilarak elde edilen" çok " bile olsa iyi zamanin " çok " olanýný alamýyor çünkü zamanýnýzý zaten " aza " satmýþ oluyorsunuz .
Bazý acýlar olgunluk getiri ama herþeyini toprak altýnda býrakan biri için olgunluk mu dalga dalga vuran katlanýlmaz acýlar mi býrakýr , mesela çocuðunun istediði oyuncaðý almamýþ ertelemis bir baba çocuðunun kaybý ile birlikte sürekli , keþke o oyuncaðý alsaydim vb mi der .
Bu forumdaki herkese hürmetler ederim.
Sn.Desidero74 yazdýklarýnýzda sonuna kadar haklýsýnýz, fakat Selim hocamýn kastý yaþanan deprem sonrasý ortaya çýkan acý tablo ve þuan yaþadýðýmýz antidemokratik ortamda fikirlerini bile paylaþamanýn vermiþ olduðu acýyý kastedmiþ sanýrým, bende buna binaen baþýmýza gelen kötü ve acý veren olaylardan kaçýnamasak bile bunlar bizi zaman içinde biz yapan þeylerdir mealinde yazdým, tabiki hep mutlu ve huzurlu olmak arzumuz ama hayat sadece mutluluklardan ibaret deðil el mecbur acýyý ve çaresizliði de göðüsleyip yaþamaya ve mücadele etmeye devam ediyoruz,
Cümleten hayýrlý cumalar
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri