Bunlar da TAKAS verileri...
![]()
Bunlar da TAKAS verileri...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Sayýn T/A Garanti bu hafta baþrolde duruyor.Sizce yeni oyuncu yada yatýrýmcý mi bu haftada baþrolde olmaya devam eder mi? Daha farklý ayrýntý gözünüze çarpýyor mu hisseyle alakalý ?
Burada geçen hafta iþlem hacmini oluþturan kurum, Bofa 'yý göz ardý edersek ALNUS kalýyor...
Hem Alýþ, hem de Satýþ yönlü hacimli iþlemleri olmuþ ama haftayý -111.566 Lot satýþ ve 23.4 ortalama ile tamamlamýþtýr...
Örneðin:
- Philip Perþembe aldý ama Cuma sattý. Hacim oluþturmak için uðraþmadý...
- Halk yatýrým Philip 'in satýþlarýný karþýladý...
- Garanti aldý ve tuttu...
- Alnus, sanki satmak için önce çok çabaladý, cuma günü de satýþa devam etti. Sürekli satan neredeyse tek kurum...
- Info da Alnus 'u yalnýz býrakmadý. O da kendi çapýnda satmaya çalýþtý...
Bu durumda Alnuþ baský kurmak için mi sattý, yoksa gerçekten mal çýkýþý mý yaptý. Bence önemli olan soru bu...?
Garanti 'nin alýþlarý sað cep / sol cep gibi durmuyor. Birisi geldi, aldý ve tuttu gibi görünüyor...
Geçen hafta dostlarýmdan edindiðim bilgilere göre tahtaya yeni bir grup gelmiþ olabilir. Güçleri nedir, amaçlarý nedir bilemem...
Alnus, Info ve hatta Ýþ Yatýrým bu iþin için de mi emin deðilim?
- Sanki ilk baþta baskýlamaya çalýþtýlar ama karþýdakiler aldýkça bunlar mal kaybetmiþ oldu...
- Þimdi, güç mücadelesi baþlarsa iþ yine uzar...
- Yok eðer Alnus ciddi ciddi satýp gidiyorsa veya bu yeni ekiple anlaþmalý ise güzel günler görebiliriz...
Benden yana sýkýntý yok. Tahtaya olumlu katký yapan herkese, her ekibe destek olurum...
Önümüzdeki hafta neler olacak, izleyip görelim...
Sayýn T/A çok aydýnlatýcý konuþuyorsunuz yorumlarýnýz benim için çok deðerli .Tekrar sizin yorumlarýnýzý okumak çok sevindirici.Yarin ola hayýr ola siz boþ duyum almazsýnýz birþey söylüyorsaniz içi doludur.Elinizi de taþýn altina koyacaginizdan hiç þüphem yok .Herkes için hayýrlýsý ....Saygýlar.
Hayýrlý Haftalar...![]()
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasýný diliyorum...
Hayýrlý,mutlu,huzurlu Haftalar)
Yeni hafta tüm dostlara hayýrlý olsun, bol ve bereketli kazançlar![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
PKART...
Anlýk AKD...
Yeni oyuncular gelmiþ gibi mi yapýlýyor? yoksa gerçekten yeniler mi geliyor...?
Yeni Anlýk Güncel...
![]()
Son düzenleme : T/A; 20-03-2023 saat: 11:10.
Yer Ýmleri