Ya bu temmettü
senin hissenin deðerini düþürüyor
düþen kýsmýný sana nakit veriyor o deðil mi
kedi burada ise ciðer nerede ?
bunun neresi yatýrýmcý için karlý ben anlamadým üstat
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Temettüde, þirketteki ortaklýk payým deðiþmeden kâr payý alabiliyorum ve bu parayla yeniden hisse alýp sahip olduðum hisse sayýmý arttýrarak ortaklýk yüzdemi arttýrmýþ oluyorum ama bedelsizde hiçbir þey almadan elimdeki hisse sayým artýyor sadece...
Parasal toplam olarak bedelsiz daha iyi gibi ama uzun vadede temettü ile hisse oraným sürekli artacaðý için çok daha kârlý oluyorum...
Bunu önceki 4 yýlda OYAKC ile test ettim ve kârlý çýktým bu iþten...
Hisse satmadan gelir elde ettim, bu parayla geçindim ve arta kalan parayla hisse sayýmý arttýrdým. Gün geldi OYAKC prim yaptýðýnda elimdeki temettülerle aldýðým hisseler çok daha fazla getiri saðladýlar...
Elimdeki paranýn mazisi böyle baþladý... Daha eski mazisi de var ama o çoook eskilere dayanýr...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yaylanýn çimenine kuzularý yaymýþtým 4550 irtifada kurtlar saldýrmýþ)
Neyseki bir kýsmý kurtuldu.Yüksek irtifaya kaçýrdým)
19-02-21
20-02-21
Bir de bana diyorlar. Çok iþlem yapma diye. yahu siz nasý böyle trader oldunuz. Bakýn kötü yola düþersiniz. Zaten benim mermim sýnýrlý öyle her yere dalýp çýkamam. Þurda hem eðlenioruz hemde para kazanýyoruz. Yatýrýmcýlýk zor zenaat kardeþim sýkýntýlý bir süreç biz sadece bu sýkýntýlý sürece bir ses bir nefes olmak babýnda accýk hareket katýyoruz. Ha bu arada accýk bonibonlarýmýz da artýyor olabilir. Asýl mesele bonibonlarý nerde yiyeceðiniz. Demi beyaz atlý!!! þþt sana diyom öyle kulaðýnýn üstüne yatmak yok.
Bugün þöyle alttaki videoyu izleyinde kulaðýnýzýn pasý silinsin.
https://youtu.be/7BNPyW6oKXk
Hepinize mutlu ve huzurlu bir haftasonu dilerim.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
On numara selim müzisyenlik yaptýðým günler geldi þimdi aklýma.![]()
Yer Ýmleri