Originally Posted by
selimtogrul
Deðerli baþlýk sakinleri hayýrlý cumalar,
Seans baþlangýcýna yetiþeyim dedim ama SGK ya uðramak icap etti. Merak iþte . EYT den emeklilik baþvurusunu yaptým ammavelakin ortada biþi yok. Ne arayan ne soran nede mesaj atan var. Gerçi ben Baþkan ýn taahhüdüne istinaden oy kullanmadým ama olsundu. Hakkýmý alayým di mi ama.
Neyse lafýn bu tarafýný sonra sonra þey ederiz. Asýl þey etmek istediðim baþka Sevgili Çýnar Hocam akþam þööle bi baktýmda siz ÝSFIN i accýk yolmuþ hatta adamýn paracýklarýný da almýþsýnýz. Biraz nefes almasý için bence rahat býrakýn. Kedi dikildiði çatýda gezer düsturunda yakalarsa affetmez. Bence artýk adamýn yakasýný býrakýn. SÝze baþka biþi diyecektim. Hani en büyük spekülatörü bizim baþlýðýn müdavimlerinden olan malum banka, yahu bizim Lütfü abinin bankasý diyorum VAKBN, dün akþam seans sonuna doðru deli gibi alým geldi. Bugün bankalar ile ilgili bir toplantý olacaktý, öðleden sonra açýklama gelir. Teknik bazen sinyalleri önceden verir. (Aslýnda hep verir de görebilmek lazým) o yüzden sevgili Hocam VAKBN a bi uðrayýn derim. Belki sizin bayram ikramiyesi oradadýr.
Yukarýdaki metin içerisinde yazýlanlar yatýrým tavsiyesi deðildir. Sevgiler saygýlar.
Cümleten hayýrlý cumalar,
Selim hocam EyT baþvuran tanýdýklarda hep bekliyor, orada bir þeyler var ama ne var bilmiyorum...
EN büyük deyince aklýma þu efsane sahne geldi 
(Video da takým elbiseli karizmatik adamýn yerine, þortlu tiþörtlü 1.70 lik bir adamý düþününce daha komik oluyor
(
https://youtube.com/shorts/DT6XU92ze9E?feature=share
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri