hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Hisse fiyatları çoğu hissede uçmuş gibi gözüküyor evet. Ama borsa da gelecek fiyatlandığı için ve bu enflasyonist ortamın giderek artacağı varsayımından yola çıkarsak çok pahalı dediğimiz hisseler bile ucuz hale gelecektir.
Sonuçta kullandığımız materyalleri bu şirketler üretiyor.
Enflasyonun yüksek olmasını bizati hükümetlerin işine geldiğini arka sayfalarda yazmıştım.
Yüksek enflasyon daha çok vergi almak anlamına gelir hükümetler tarafından.
Birde tüik gibi bir enstrüman varsa kullandığınız kaymaklı ekmek kadayıfı.
Bakmayın siz enflasyonla mücadele edeceğiz söylemlerine hiç işlerine gelmez düşük enflasyon.
Zaten cari açığı kapatıp cari fazlaya geçmeden o işler hep masal kısmında kalır.
Maalesef öyle, ama bu basit durumu vatandaş anlamadığı sürece çözüm yok, daha fazla yazıp kimseyi karamsarlığa sürüklemek istemiyorum, meşhur hikayede hergün deniz kenarına gidip karaya vuran deniz yıldızlarını denize atan adam gibi, bende önce kendimi kurtarmaya çalışarak işe başlayayım bari, günlük üç beş kuruş kazansam en azından kedilerin, köpeklerin mama parasına destek olur, belki içindeki %20 lik vergisini ödeyecek para çıkar kim bilir...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
20 gün önce yataş tan yatak aldım 10.350 tl na. Bir kaç güne gelir dediler 1 hafta geçti gelmedi, gittim mağazaya dedim ne oldu abi depoda yok 1.5 hafta sonra fabrikadan gelecek, dedim beni mağdur ettiniz hediyeni veririz abi dediler.
Hem fiyatlar güncellendi aylık olarak fiyatı 12.500 tl oldu dediler sesimi çıkarmadım tabi.
Neyse bugün yatak geldi ama hediyesi yoktu, gittim mağazaya dedim hediyesi nerde gelmedi biz verelim dediler iki yastık hediye aldım. Bu arada KDV güncellemesinden dolayı fiyat 13.500 tl olmuş.
Aylık zam da gelir şimdi olur 15.000 tl.![]()
Hayırlı Günler...
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Herkeşe hayırlı sabahlar))) Sayın T/A-Lütfu bey-Dandanakan bey ve diğer tüm arkadaşlara günaydın.Adana neminden ve sıcağından sağlıklı günler,tuttuğunuz altın olsun
Sayın T/A benim hisse zirveyi görmese de olur.0,48 cent nire 11 dolar nire)) Sayma makinesi alayım mı diye düşündüm de; yok abi ya..Fazla maddiyat istemiyom-alışamam da,alışkında olamam
Grşmk üzere,
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD
Yer İmleri