Elinize,emeðinize saðlýk. Teþekkür ederim.![]()
Elinize,emeðinize saðlýk. Teþekkür ederim.![]()
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Sn T/A selam , önümüzdeki haftanýn Cuma kapanýþý sonrasý sizden bir PKART analiz ve yorumu için þimdiden rezervasyon yapmak isterim
Saygýlarýmla.
Aleyküm Selam...
PKART, malum; biliyorsunuz. Hiç bir analizi takmýyor...!!!
Ben aktif olmadan yaptýðým analizlerimde ters köþe olabiliyorum. O nedenle yaptýðým ve yapacaðým analizlere PKART için fazla ehemmiyet vermeyin...
Ne zaman aktif olurum, o zaman söylediklerimde etkim olacaðý için daha güvenilir olacaklardýr...
Þu an için tahtacýsý da, hisse de hiç güven vermiyor. O nedenle þu an için PKART 'da ben yokum. Yine de sizler için analiz yaparým elbette...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Deðerli arkadaþlar; öncelikle geçmiþ bayramýmýz mübarek olsun.( Saðlýk ve özel sorunlarýmdan ötürü yazamadým,kusuruma bakmayýn).Sayýn T/A ; müsait bi vakit bulursanýz halkbankasýndan bilginiz dahilinde bi kaç cümle sarfede bilir misiniz?Allah razý olsun,herkese saðlýklý nice yarýnlar diliyorum.YTD
HALKB...
2022 yýlýndaki yükseliþin düzeltmesini yapýyor ama bu düzeltme çok uzun sürmüþ. Büyük bir üçgen oluþturuyor...
Aylýk bazda baktýðýmýz zaman bu üçgeni yukarý yönde kýrmasý beklenir ama her zaman dediðim gibi burasý Türkiye. Her zaman her þey beklenmeli ve tedbirli olunmalýdýr...
Yukarý giderse de çok aþýrý bir þeyler beklememek gerekir. Maksimum 48-50 aralýðý olabilir. Esas beklenen seviye ise 30 TL civarýdýr...
Eðer 50 olursa, sonrasýnda 30 'a düþmesi beklenir ve esas hareket buradan baþlayacak yeni bir ralli ile oluþacaktýr...
Eðer bu dediklerim gerçekleþirse o zaman yeniden bakmak gerekir...
Þimdi bir süre sýkýntýlý günler yaþatabilir. Dirençlere dikkat etmek ve geçtiðini görmek gerekiyor...
Olumsuz senaryoda 200 günlük ortalama destek görevi görüyor. Þimdiye kadar iyi çalýþmýþ. Altýna gelmediði sürece yukarý yönlü seyir umut vâd ediyor...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Sayýn T/A, öncelikle ALLAH senden razý olsun.Mesajýnizý yeni okuyabildim.Sonuçta seninki bir tahmindir.Bilenle bilmeyen þüphesiz bir olmaz ancak tahtayý yapan siz de deðilsiniz.ÝnþaAllah tahmininiz tutar temennisi ile..Gözlerinize saðlýk.Ayýrdýðýnýz kýymetli zamanýnýz için çok teþekkür ediyorum.Herkese hayýrlý akþamlar.YTD
Yer Ýmleri