Vardý hocam, ama Akdere tarzý birileri tahtaya gelmediði sürece yukarý hedefler zor
Yinede çok teþekkürler, arþive attým, birgün mutlaka lazým olur, daha önce Sn.T/A baþka bir hissede saðolsun bir grafik çizmiþti kabaca 4 sene sonra grafikteki hedef görüldü ben o noktaya kadar sabredemedim ama hatýrý sayýlýr bir kazanç elde ettiminþallah bu grafikte birgün gerçek olur (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Hayýrlý Günler...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Piyasa kendiliðinden oluþmuyor. Ýllâ ki birilerinin yönlendirmesine muhtaç. Ýnsan psikolojisi hiç deðiþmiyor. Hýrslar hiç deðiþmiyor. Geçmiþte olan bugün yine olur, gelecekte de olacaktýr...
O nedenle hisselerin geçmiþini bilmek, geleceðine ýþýk tutacaktýr. Lâzým olan ise sadece sabýr...
Bir hisse tarihi olarak gördüðü fiyatý tekrar görmek zorunda...
Sana ilk söylediðimde çok uçuk rakamlardý. Þimdi en baba hisseler bile bu uçuk rakamlarý teker teker görüyor. Hepsi görecek...
Gerçekten öyleymiþ hocam, ama 4 sene önce siz bunlarý söylediðinizde benim aklýma çok yatmamýþtý ama bu adam bunu diyorsa kesin bir bildiði vardýr demiþtim, zaman sizi fazlasýyla haklý çýkardý, boþuna demiyorum öyle grafik çizip saðýna soluna çizik atmak teknik bilmek demek deðil, o çizik doðru yere atýlana kadar atan adam neler yaþamýþ bunu bilemiyoruz, o yüzden bazýlarýnýn attýðý çizikler benim için çok kýymetli, Eylül 2022 de bunu bu forumda canlý canlý yaþadým, bu vesileyle hem size hem Sn.Dandanakana tekrar teþekkür ederim![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Herkeþe hayýrlý sabahlar))) Sayýn T/A-Lütfu bey-Dandanakan bey ve diðer tüm arkadaþlara günaydýn.Adana neminden ve sýcaðýndan saðlýklý günler,tuttuðunuz altýn olsun
Sayýn T/A benim hisse zirveyi görmese de olur.0,48 cent nire 11 dolar nire)) Sayma makinesi alayým mý diye düþündüm de; yok abi ya..Fazla maddiyat istemiyom-alýþamam da,alýþkýnda olamam
Grþmk üzere,
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.YTD
Her çizginin arkasýnda dediðin gibi bir yaþanmýþlýk var. Ömrüm ilk vâr olduðu günden beri bu piyasalarýn içinde geçti. Çok þey yaþadým.
Artýk bu piyasalar beni açmýyor. Dönen dolaplara bir türlü alýþamadým. Çok þeyi içime sindiremiyorum. O nedenle aktif olmayý býrakýp, uzaktan izlemeyi tercih ettim...
Sana yolladýðým grafik, programý tekrar yüklediðim için silinmiþ. Bugün üþenmedim, verileri tekrar yüklemeye baþladým. Aslýnda üþenme deðil de nasýl yaptýðýmý unutmuþum. Yaþlýlýk iþte. Çok fazla iþle uðraþýnca, eskiler unutuluyor.![]()
En son 2021 Ocak ayýnda sanýrým yine senin için güncellemiþtim. Bir de bugün kýsmet oldu...
Çizgiler ayný olmasa da buna benziyor olmasý gerekir...
![]()
Hayýrlý sabahlar...
Bu enflasyonist ortam devam ettiði sürece para sayma makinesi hepimize lâzým olacak...!!!
Her ay bakýcý parasý olarak 600$ 'a ihtiyacým var. Almaya giderken 2 deste TL ile gidiyorum. Karþýlýðýnda 6 tane kaðýt parçasý alýyorum...!!!
Zamanla paralarý elle saymak mümkün olmayacak. Ya da yine sýfýr atacaklar. Onun için de biraz daha enflasyona ihtiyaç var. Ancak 3 sýfýr atacak duruma gelirse yaparlar. Bu gidiþle çok yakýnda o da olur...!!!
Yer Ýmleri