Originally Posted by
Tarros25
Öncelikle yeni sayfanýz hayýrlý uðurlu olsun üstad lara bir sorum olacak cevaplayan olur ise memnun olurum. Endeks gedza ve ege gübre desem ne dersiniz. Ege gübre 5 aydýr bekliyorum gedzaya yeni girdim. Herkese hayýrlý geceler iyi hafta sonlarý Tabiki de Y.T.D
Aramýza hoþ geldiniz...
Endeks ve GEDZA benim ilgi alaným ama EGGUB 'ü tanýmýyorum...
Endeks için diyebileceðim; öyle seviyelere gelecek ki inanmakta zorlanacaðýz... Olumlu manâda tabii ki...
GEDZA ise yatýrýmlarý ve kârlýlýðý ile büyüyen ve dikkat çeken bir hisse. Öyle uçup kaçar mý bilemem ama beklemesini bilen için önümüzdeki yýllarda güzel fýrsat sunacaðýna þüphem yok. Ben bu düþünce ile OYAKC 'lerimi GEDZA ile deðiþtirdim. OYAKC için Kanal Ýstanbul dýþýnda bir hikaye bildiðim kadarý ile yok ama GEDZA için hikâye yeni baþladý. En son aldýðý teþvik ve yatýrýmlar hayata geçerse, kârlýlýk katlanarak gidecektir. Öyle uçup kaçacak bir hisse deðildir. Zor hissedir. Sabretmek gerekir... Yine de ne yapar sahibi daha iyi bilir...
GEDZA sayfasýnda bugün bol bol paylaþým yaptým. Ara ara burada da paylaþým yapýyorum. Hafta sonu kýsmet olursa hem Endeks hem de GEDZA için, grafikleri ile birlikte yorum yapmaya çalýþýrým...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri