Selimim deðiþen konjonktör ister istemez tredeye itiyor insanlarý
sosyal medyada her yer üstat olmuþ
adam da 50k takipci var hisse düþüyor lakin oraya almýþ
kýsa grafiði basýyor üçgeni trentdi bu hissenin adý Leyla olsun
Leyla makyaj yapýp peruk takýyor hele güzelde giyinmiþ
Leyla nýn taliplisi birden artýyor
Leyla nýn boyu 1 satte 10 cm uzuyor
haber yok spor yok bu Leyla nýn boyu neden uzuyor neden güzelleþiyor
meðerse topuklu ayakkabý giymiþ
topuk kýrýlýnca Leyla düþüyor peruk çýkýyor makyajý akýyor
Leyla tekrar 165 lere geri dönüyor ..derken höstat oratlýktan kayboluyor
bir zaman sonra diyorki ee ben size 2 ay önce
bu Leyla nýn boyu 180 olur demiþtim der bir de kendini haklý çýkarýr
takip etseydin der çýkar iþin içinden
Prenses buradaki Leyla sen deðilsin
Sen bir elmastan daha deðerli dünyamýzý aydýnlatan güneþ gibisin![]()
senin varlýðýn TÜRK varlýðýna armaðan olsun
alýmlý güzel bir bayan bir saat içinde
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Ne demek canýmýn içi sen iste yeter ki çiküfte bile yoðururum sana
Abim,
Grafik teknik olarak gideri var mý var. ekmek çýkar mý, çýkar...
Yanlýz. Küçük bir sorunumuz var. Boy sorunu olan. Þimdi yanlýþ anlamaný istemem, ama ne olursa olsun patron dürüst olsun derim. Patron þeytana pabucunu ters giydirecek kapasitede biri olduðu için fazla kýpraþmazsak içerde kalýr beklersek. Olur.
Son 1 aylýk AKD ye baktým sanýrým, emin deðilim bir grup girmiþ ve tecavüze uðramýþa benziyor. alýmlar ve lot miktarlarý K/Y alýmlarý gibi. yani biri sürüklemiþ içeri milleti 1-2 günde güzel gitmiþ ama sonra herkese pabucu ters giydirmiþler. Trade edenler bile terste kalmýþ. Satmayýp bekleyenleri görmek için gün gün bakmak lazým. ama iþ yapar. Fakat burda da Meri faktörü var. Elinde yaklaþýk 1.12x.xxx lot var. o beni düþündürmüyor. Meri burda al gülüm ver gülüm modunda. Burada asýl tehlike AK ve ALB menkul.. Hiç bir K/Y ALB menkul ü kullanmaz bence.. ALB elindeki malý bir anda pazara çýkartýrsa herkesi titretir. 2xx.xxx lot var. Onun peþinden de AK geliyor onda da 500.xxx paket mal var. maliyetleri gayet düþük. Ama baþka ilginç bir nokta sanki K/Y nýn kullandýðý kurumlarý kullanan Bir tane BY var içerde. mal daðýnýk ve gizlenmiþ bir halde sanki. birden kademelerin kalýnlaþacaðý bir ortamý, her an hazýrlayabilecek ortam var. Yani öyle pattadanak malý kademeden çekmek çok mantýklý gelmiyor.
her türlü içerde hareket edersin. En kötü aldýðýnda 3-5 gün yatabilirsin.
21-01-2021 / 19-02-2021 1 aylýk AKD SATICI Taraftaki diðer bizi ilgilendiren yüklü mal.
15-02-2021 /19-02-2021 1 haftalýk AKD ALICI Taraftaki bizim aradýðýmýz kayýp mal yaklaþýk ayný rakamlara denk geliyor eksik olanlarsa MERÝ DE park etmiþ halde ..
Yani herþeyi hazýrlamýþlar. helva yapmaya gidiyorlar amma dikkatli olmakta fayda var. Malum sebepler ..
Ýçerde kalýrým hiçte keyfim bozulmaz dersen sen bilirsin. Biraz geniþ davranmak lazým abi içerdeyken.
Þu kademelerin hepsi satýcý tarafýnda 100.xxx li rakamlar olsaydý yani orda 1.xxx.xxx lot olsaydý hiç düþünme balýklama dal derdim.
Ama sanki al þurdan bi 50.000 lik sanki kademe kalkacakmýþ gibi duran tahtalar, her alýmýnda 1 kademe pasife vura vura elindekini donuna kadar alacak ortam..
O yüzden kademelerden küçük lotlar alýp izlemek gerek. Biliyor musun ben hiç iþlem yapmadým bu hissede. Ama yapmayacaðýz anlamý çýkmasýn.![]()
En kötü boyumuzun ölçüsünü alýrýz.
En son not : tahtada 19-02-21 tarihli AKD içerde grup olduðu izlenimi uyandýrýyor.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
emeklerine saðlýk selimcan
taþýcýyým kullanýcý deðil
yýlýðý falan temiz duruyor
250 üzeri kaldýðý süreç taþýrým
altýnda bi çakallýk yapýp zaten çýkarým![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer Ýmleri