"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
teşekkür ederim özbek abi saolasın. geç oldu zaten ancak yarın bakarım. teşekkür ederim.
kabaca bi resimleyeyim dedim üstadım eğer sende uygun görürsen, bu hafta biraz daha ıslatırlar. Oldu oldu. Olmadı . Zaten satmayacağız ki. İçerde trade döneriz. mal artırmak için. ufak adımlarla. göze batmayız tahtaya mal yazmayız alırız. satmak için yazarız. eh dolayısıyla aldığımız kademeye de verecek değiliz herhalde 5 -6 kademeye yazarız. Eğer mal almaya niyetleri varsa o zaman şekil şemal belli olur.
Benim aklıma takılan bu açığı bu kadar kısa zamanda yapma çabaları. Yani aslında biz 18.02.21 diye bakıyoruz. ama ay başından alırsak eğer AKD dağılımını, herşey ortaya çıkıyor. Yani benim düşüncem tabi. Satan tarafındaki diğer satanların yüksek oluşu ve satanları karşılayanlarında aslında maliyetlerinin hiçte öyle bedava tarzında olmadığı görülüyor. seninkini ayrı koyuyorum. Şimdi burada senin malı kusmanı bekleyecekler. O yüzden derli toplu değilde azıcık dağınık olsaydı onu hafif yukarı giderken alırız gibi düşünüp yola erken çıkabilirler diye düşünmüştüm ben. Toplu mal başa bela diye düşünüp bekletebilirler. Top gene sende![]()
.
Gerçi bir taraftanda fiyata baskı kurdukça piyasadaki diğer oyuncularında dikkatini çekecektir bu durum yani ortada kan kokusu olursa köpekbalıkları toplanır diye çekinip kademeleri boş bırakıp ellerindeki mala sahip çıkmak isteyeceklerdir.
Çünkü şu anda yan tahtalarda gruplardan inanılmaz bir çıkış yaşanıyor. Yanlardan çıkanlar girecek sağlam tahtalara yaslanırlar. Boşta durmaktansa hikayesi olan bir kağıtta beklemek daha avantajlı. Bilanço gelmedi sanırım. bedelsiz meselesi gündeme gelebilir bu aşamada, bu bize zaman kazandırabilir. Ama her halukarda bu hafta biraz dayak yeriz gibime geliyor. Ben balkona sandalyemi çıkardım. Ne yapalım. Oturur bekleriz. Nasip kısmet.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Biz OYAK 'ye özel olarak eğildik onu konuşuyoruz ama asıl sıkıntı bence genel; hem global ve hem de BIST bazlı...
Malum olunduğu üzere döngüsellik kavramında yıllık döngüler hep Şubat-Mart-Nisan aylarında çöküşlere işaret eder...!!!
Bu konu hakkında bir yazı hazırlayıp grafiklerle ne demek istediğimi açıklamak istiyordum ama araya başka işler girip duruyor...!
Şimdi de beni en çok meşgul eden şeylerin başında, 2 bilgisayar kullanmaya başladığım için birisinde hazırladığım grafiği otomatik olarak diğer tarafta kullanamıyorum. Gidip tekrar elle çizmem veya tüm datayı kopyalamam gerekiyor. Buna bir çözüm arıyorum. Teklifleri alabilirim...
Onedive 'ı deneyeyim dedim ama olmadı ya da ben beceremedim.
DropBox olabilir gibi duruyor...
En iyisini ve sorunsuzunu arıyorum. Olmadı, benim kendi hostinglerime bağlantı atacağım. Tecrübeli olan varsa, yazarsa sevinirim...
Bu sorunu aşmadan ha bire grafiklerle uğraşmak istemiyorum.
Daha ekmek ve yemek yapma işlerim de var. Onlar da birazdan araya girecekler.
Sabah sabah paylaşımı bitirip yayınlayayım dedim ama olmadı...
İnşaAllah akşama kadar bitiririm ve paylaşımı yapmış olurum...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
benim bir fikrim var ama hadi ordan diyebilirsiniz üstadım. eski yöntemi kullabilirsiniz.
Hosting üzerinden
Hem bu sayede matrix ve benzeri programları kullanamayan KY arkadaşlarımız neyin ne olduğunu daha net görebilir.
Hemde zırt pırt uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Hemde amme hizmeti yapmış olursunuz.
Sayfa takipçilerimiz de hisse seçiminde daha dikkatli ve titiz olurlar.
Yayınlanan grafikleri daha net takip edebilirler.
Hemde bu kıyıma bir nebze olsun "DUR" demiş olursunuz
Kötü bir fikir mi?
Bu konuda haklısınız üstadım. Ancak henüz uygun şartlar oluşmamış gibi görünüyor. ben iyimser tarafta olmama rağmen size katılıyorum. yanlız Bu döneme girmeden önce ufak bir hareket yapmasını bekliyorum. Tıpkı bir gap gibi düşünüyorum. Kesinlikle bir düzeltme de diyebiliriz. Bir gaz alma da diyebiliriz. Hafif bir yukarı yönlü hareket yapıp daha sonra yeni dibimizi bulmamız konusunda hemfikirim.
Şimdi önümüzdeki yakın tarihimizi gözlemlemek gerekecek. Bu dönem içinde ekonomik olarak bir değişim ya da bir değişiklik olması ve düzenleyiciler yada kurallar açısından bir değişiklik beklentisi oluştu bende. Buna sebep olacak bi olay olması beklentim yüksek.
Bu aşamada damat mı yoksa yeni bir banknot meselesi mi bilemiyorum. Bir olay bekliyor bizi.
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri