Tam uyumaya gidiyordum cevap vermeden gitmek istemedim...
Çok detay yazamayacaðým ama senin için hem aylýk, hem haftalýk ve hem de günlük baktým...
Oluþan uzun vadeli bir kanal varmýþ ve þu anda bu kanalýn üst bandýnda bulunuyoruz...
Büyük çanaðý tamamlamýþýz ve üstüne çýkmýþýz...
Günlükte ise durum biraz olumsuz. Negatif uyumsuzluk var ve bu da yine 7.5x 'li rakamlara kadar düþüþ getirebilir...
Kanalýn üstüne atabilirse 18.25 gibi bir hedefi var ama arada yine duraksayabilir... 12.44
Ben bu hissenin sahiplerini sevmem. O nedenle de hisselerine de ýsýnamadým... Zaten sýkýntý, sahiplerinin zihniyetinde...!!!
Alýp bir kenara atan çok uzun vadede bir þeyler kazanýyor ama öyle kýsa vadede bugün verse de yarýn geri alýr...
Umarým iþine yaramýþtýr. Yarýna sorarsan daha detaya girebiliriz...
Hayýrlý geceler...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Teþekkürler
Sayýn T/A
Gerçi gedza da 5 lere yakýn seyrederken
kalav
3.92 lere deðecek dediðinde (telefonda)
içimden hadi caným sende demiþtim
deðdi.
Hemde kuruþu kuruþuna deðip döndü,
o gün bir arkadaþýna telefonla ulaþamadýðý için ekrandan yazdý
''GÜR
mallarýný yerine koy''
O gün cobra 500 k civarý malý basýp çýktý, bende o gün döküldüm, hisse çok düþecek diye deðil, toparlamasý zaman alýr diye satmýþtým.
Son düzenleme : koçari; 18-03-2021 saat: 02:35.
Bende hemen yarýn olacak demiyorum. Üstad iyimser 7.5 demiþ. Ben olsam 6 ya kadar basarým. herkesi olmuþ armut gibi hissenin yakasýndan düþürür yoluma devam ederim. Zaman meselesi. he o zamana kadar ne yapar elinde taþýyanlarýn sorunu. Sanki hiç bir þey olmayacakmýþ gibi olduðu zaman herþeyin musmutlu olduðu zamanlar en tehlikeli zamanlardýr. DMSAS SARKY grafiðine bak. GLYHO grafiðine bak. hatta PRKME grafiðine bak. Hiç olmayacakmýþ gibi olduðu zamanda oluyor herþey. Sonuçta herkes para kazansýn. E güzel abim. para tekniði çizer.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
https://www.youtube.com/watch?v=HPX5qinRbiA
Ruhunuz ÞAD olsun
Bu millet size mimnnettardýr.
sayýn nilkiz açýklayýcý cevabýnýz için çok teþekkür ederim.enka'yý d.d :0.89 olmasýna raðmen, çok beðenmeme raðmen endeksten çýkarýldýðý için elemek zorunda kaldým.koç ve sabancý arasýnda ise çok zorlanarak koç'u seçtim.hareketli olmasýnýn yanýnda koç holdingin piyasa deðeri ford oto'nun piyasa deðerinden daha düþük ford piyasa deðeri:80 koç piyasa deðeri 75 akýl alýr gibi deðil.yüksekten aldým ama içi dolu kaðýt,ederi olan kaðýt ve son dönemde endeksi sürükleyen kaðýt.sabancý ise bana göre en ucuz holding.sabancý fk:4.87 dd:0.57 inanýlýr gibi deðil.baþarýlar ve hayýrlý kazançlar.saygýlarýmla
Yer Ýmleri