Günaydýn Genþþþleeeer .
Size bir tüyo vereyim mi ? - 3 -
" Duvarý nem insaný gam öldürür derler
Doðru söylerler güzelim
Doðru söylerler "
diye devam edip bi þarký vardý, nedense balkonda domateslerimle oyalanýrken birden aklýma geldi. Dilime takýldý. ayný yerleri söyleyip duruyorum. Haným yanýmda kahve içiyor. Yüzüme baktý ve "istersen þarkýyý sahibi olan söylesin " dedi. Hafif gülümsedim çaktýrmadým tabi durumu. Bilmiyorum ki þarkýnýn devamýný herhangi bir seçim deðildi. Aklýma takýldý.
Seçim demiþken; yaklaþýk olarak 2023 yýllýnda herhangi bir aksilik olmazsa seçim yapacaðýz ülkece. Son günlerde farkettiniz mi bilmiyorum tv lerde koskoca ünvanlý prof lar bu seçim hakkýnda bir sürü þey söylüyorlar. Muhalefet yanlýsý olan gazeteciler ayrý bir þey söylüyor. Ýktidara göz kýrpýp bir beklentisi olanlarda farklý teoriler üretiyorlar.
Sevgili izcan hemen þimdi içinden geçiriyor. Eyvah Selim abinin üstü gene açýk kalmýþ . Herhalde bugün yeni bir bomba koyacak ...
deme izcaným deme.. Ben KY kardeþlerime bir bakýþ açýsý kazandýrmaya çalýþýyorum.Seçimi kim kazanýrsa kazansýn, ülke için faydalý ve hayýrlýsý olsun. Tüm temennim ülkemin insanlarýnýn kazanmasý.
Ama dedim ya
"Seçimi kim kazanýrsa kazansýn" sonuçta biz kazanalým.
Bunun üzerine accýk fikir yürütelim, hani o bildiðiniz beyin jimnastiði caným.
Bu seçimler partiler arasýnda yapýlýyor..Eeee
Bu partiler seçim iþlerini yaparken çeþitli organizasyonlar yapýyor.
Fuar hizmetleri falan tarzýnda iþler yapan firmalar var mý ?
Elbette var.
Peki bunlardan borsaya açýk olanlar var mý?
OLMAZ MI?
Eee hadi o zaman arkadaþlar evde ütü, temizlik, bulaþýk iþleriniz bittikten sonra nasýl olsa dýþarý çýkamýyorsunuz. Azýcýk ders yapalým.
Nerden ders çalýþacaðýz diyenler...
www.kap.org.tr adlý site.. Duymayanlarýnýz için "Kamuoyu Aydýnlatma Platformu" nun kýsaltmasý olan site. Bi girin bakalým. Ne var ne yok.
Ha unutmadan bu þirketlerin CEO larý falan oluyor
CEOEM falan. haydiin genþleer.
Ben domateslerimle dertleþiyorum. görüþürüz. Grafik iþlerine sonra bakarýz Nasýl olsa Dandan abi daha henüz kalkmamýþtýr. Ýzci abime de danýþýrýz. Oda sabah kahvaltýsý yapýyordur evinde rahatsýz etmeyelim. Nasýl olsa gelir. Gelirsin dimi izci abim.
Yer Ýmleri