sayýn T/A.hayýrlý akþamlar.bir ricam olacaktý.müsait olduðunuzda ayes inceleyebilirseniz minnettar kalýrým.(poip'te 6 aydýr mütavazi miktar taþýyorum.kar realizesini göze alarak) vakit bulamazsanýz da anlayýþla karþýlarým.saygýlarýmla.
sayýn T/A.hayýrlý akþamlar.bir ricam olacaktý.müsait olduðunuzda ayes inceleyebilirseniz minnettar kalýrým.(poip'te 6 aydýr mütavazi miktar taþýyorum.kar realizesini göze alarak) vakit bulamazsanýz da anlayýþla karþýlarým.saygýlarýmla.
Þirketin temel yapýsýný bilmeden sadece teknik açýdan bakýldýðýnda:
- 1.6 TL 'den 24.5 TL seviyesine 1 senede gelmiþ...
- Daha gider mi bilinmez...!
- Fakat þu anda görünen ortalamaya kadar ve fibo %38.2 seviyesi olan 19.02 seviyesine kadar bir geri çekilme yaþayacaðý görünüyor...
Devamýnda ne oluru bilmek çok zor. Çok sýð bir hisse olduðu için anýnda tepki verebiliyor...
Speði eðer elindekileri boþalttý ise artýk buralar son noktalar olabilir. Yok eðer speðin iþi henüz bitmedi ise alýcý bulabilmek için mecburen yukarý sürmeye devam edecektir...
Bu kadar sýð ve bu kadar yükselmiþ bir hissede eðer kazandýysanýz artýk beklemenin bir anlamý yok. Her an çökebilir...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
sayýn T/A bu güzel ve faydalý çalýþma için minnettarým.büyük emek vermiþ,göz nuru dökmüþþünüz.saðolun var olun.her zaman söylediðim gibi sizin gibi kýymetli bir uzmandan ricada bulunabilmek benim açýmdan çok büyük bir þans.bilgi inanýlmaz bir güç ve siz bu büyük gücü cömertçe bizimle paylaþýyorsunuz.tekrar teþekkür eder kýymetli bilgi ve yorum'larýnýzý her zaman dikkate aldýðýmý belirtmek isterim .saygýlarýmla.
sayýn T/A.sizi doðrulamak ve haklý çýktýðýnýzý ifade etmek istiyorum.algyo ve erbosan grafiklerinde çok büyük benzerlikler vardý.hep birbirini takip ediyorlardý.hatta dip ve tepe rakamlarý bile neredeyse aynýydý.erbosanýn tepesi 28.10'ken algyo'nun tepe'si de 28.10'du.erbosan dip 23'ken algyo'nun dibi 23.10'du.zaman süreside neredeyse aynýydý.sizin dediðiniz aynen oldu.benzerliðe göre algyo 37.5'ten realize olmasý gerekirken 32.3'ten realize oldu.daha sonrada algyo farklý davranmaya baþladý.aralarýndaki korelasyon koptu.bana etkisi þu þekilde oldu.21TL .maliyetli algyo'u 32.32'ten satma fýrsatýný kaçýrýp düþüþ döneminde 23.80'den satmak zorunda kaldým.(yanliþ anlama olmasýn algyo beðendiðim her zaman yatýrým yapmayý düþündüðüm bir þirket).sizin fikirlerinizin ve yorumlarýnýzýn doðruluðunu bende yaþayarak gördüm ve bunu sizinle paylaþmak istedim.tekrar deðerli ve son derece faydalý çaliþmalarýnýz için teþekkür ederim.saygýlarýmla.
tüm baþlýk takipçisi dostlarým, abilerim geçmiþ bayramýnýzý tebrik eder huzurlu saðlýklý ve bol kazançlý günler dilerim
Sevgili abim sen mapustayken ( ben demiþtim ama) baþlýklarýnda tadý yok diye bende kýsa bir kaçamak tatil yapýverdim. Yine yeniden buradayým.
Bu arada sevgili kýzýmýzýn yaktýðý meþalenin, ortaya attýðý ateþin uzun soluklu bir yangýnýn baþlangýcý olmasýný dilerim. Kendisini tebrik ederim. Filistin meselesinde eli kalem tutanlarýnda, taþ atanlar kadar .......
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri