Bu da haftalýk oyak, arka sayfalarda vardý halen kesikli kanalýn üstünde kapanýþ yok o seviye 7.23 bu hafta için.
Bu da haftalýk oyak, arka sayfalarda vardý halen kesikli kanalýn üstünde kapanýþ yok o seviye 7.23 bu hafta için.
XU100 Haftalýk grafik...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
sayýn T/A hayýrlýsý olsun.baþarýlý olmanýzý dilerim.prensip olarak torpile karþý olsamda tahtacý siz olacaksanýz bende torpil isterim.müsait olduðunuzda ayes ve dnýsý'ya bakabilirseniz minnettar kalýrým.zaman bulamazsanýzda anlayýþla karþýlarým.(daha önce ricam üzerine yaptýðýnýz ayes ve dýnýsý yorumlarýnýz büyük ölçüde gerçekleþti)saygýlarýmla.
Bu bahsettiðimiz olay zamana yayýlan bir olay. Þirket o noktalara gelir mi bilemem. Temennim daha güzel yerlere gelmesi...
Ortaklarýmýz olan dostlarýmýz 5 yýlda borsaya açýlabilir hâle getirmek niyeti ile yola çýktýlar. Þu anda 1. yýlýný tamamlamýþ oldu...
4 yýl sonra tekrar deðerlendirmek gerekir...
AYES ve DNISI yorumlarým iþinize yaradýysa sevindim. Yarýn fýrsat bulursam bakmaya çalýþýrým. Bir kaç gündür yoðunum. ÝnþaAllah bakma fýrsatý bulurum...
Kusura bakmayýn dün yetiþtiremedim...
En son DNISI için yaptýðým yorum þöyle imiþ:
Aþaðýdaki grafiðe baktýðýmýz zaman þu anda destek üzerinde bulunduðumuz ama bunun altýna sarkmadýðýmýz görülüyor...
Buralardan toparlanma emâreleri var. Bunlar sýð hisseler olduðu için çok çabuk hareket edebiliyorlar. O nedenle ne kadar sürede yukarý ataðý baþarýr kestirmek zor...
Sýrasý ile 14.66 - 16.00 seviyelerine geleceðini düþünüyorum... Daha sonra oluþacak duruma göre yine yön tayini yapacaktýr...
Daha detaylý analiz yapmak isterdim ama þu an uygun deðilim...Kusura bakmayýn...
Birazdan AYES 'i de inceler paylaþýrým...
![]()
AYES için de daha önce aþaðýdaki yorumu yapmýþým:
Benim yorumumdan sonra biraz daha yükselmiþ sonra düzeltmesini yapmaya baþlamýþ...
Beklediðim seviyelere neredeyse deðmiþ durumda...
Þu an için tüm önemli ortalamalarýn altýnda seyrediyor. Ufaktan toparlanma emâreleri mevcut ama 50 Günlük Ortalamayý geçmeden çok etkili olacaðýný sanmam...
Düzeltme bitip yükseliþ iþareti verilene kadar uzak kalmakta fayda var...
Düzeltme bitmiþ de olabilir ama yatayda ne kadar bekler bilinmez. O nedenle yukarý yönü teyit etmeden yeniden girmek sakýncalý olur...
![]()
Yer Ýmleri