Dolar grafiði burada dursun yorumu hafta sonu yapmaya çalýþýrým.
Dolar grafiði burada dursun yorumu hafta sonu yapmaya çalýþýrým.
Herkese Selamlar...
2 haftadýr yoðun Covid-19 mücadelemiz devam ediyor. Çocuðun okuldan getirdiði virüs sýrayla hepimizi kýrýp geçiriyor. 4 günde bir diðerimiz hasta olduk. Ev koðuþ gibi oldu...
Çok þükür çocuk (16 yaþýnda kýzým) daha hýzlý iyileþti. Eþim ve ben çok þiddetli geçiriyoruz bu dönemi. Ben þimdi biraz kendime geldim ama hastalýk devam ediyor. Eþimin durumu daha kötü. Kendisine gelemiyor. Öksürük çok fazla idi. Bende azaldý ama eþimde hâlen devam ediyor ve rahatsýz ediyor. Çok halsiz durumda...
Bende yüksek ateþ ve mide bulantýsý, baþ dönmesi oldu. Þimdi bunlar azaldý. Þu anda bronþit gibi öksürük var. Yer yer balgam geliyor ve o zaman biraz rahatlýyorum. Öksürmekten bel fýtýðým nüksetti. Yatýp kalacaðým diye korkuyorum. Ben de yatar kalýrsam resmen bakýmsýzlýktan elden gideceðiz. En azýndan ufak tefek yeme içme ve ilaç ihtiyacýný karþýlamaya çalýþýyorum. Ýyi ki çocuk iyileþti. Hem bize ufaktan yardým ediyor hem de kendisine bakabiliyor...
2 haftadýr ilk defa uðrayabildim. Mesaj yazanlar olduysa görmedim. ÝnþaAllah iyileþtikçe daha sýk uðramaya çalýþýrým...
Bazýlarý çok hafif anlatýyor olabilir ama 50+ yaþdan sonra bayaðý etkiliyor. Dikkatli olmakta fayda var. Ýhmale gelmiyor...
Selam ve sevgilerimle...
SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Geçmiþ olsun abi. Umarim tez zamanda atlatirsiniz. Su siralar Kibristayim Turkiyeden daha kontrollü ama burda bile vakalar baya arttý. Önümüzdeki 3-4 ay daha sýkýntýlý gececek gibi umarým baðýþýklýðýnizi kazanir önümüzdeki sureci kafaniz daha rahat atlatabilirsiniz.
Çok teþekkür ederim...
Covid-19 yanýnda ayrýca çok güçlü grip virüsü de dolanýyor.
Bizim baðýþýklýk çok düþmüþ. Bu defa da grip oluruz diye korkmaya baþlýyorum. Baðýþýklýðý yeme içmeyle de ilgisi yok sanki...
2. hastalýðý atlatacak durumda deðiliz....
Çok geçmiþ olsun inþallah en kýsa zamanda saðlýðýnýza kavuþursunuz üstad.
Yapabileceðimiz bir þey var mý.
HAYIRLI BEREKETLÝ HAFTALAR AÐALAR
GEÇMÝÞ OLSUN BOÐAM![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Çok teþekkür ederim...
Bol bol dinleniyoruz. Yapacak bir þey yok.
Borsadan da bayaðý uzak kaldým. Bu hareketli dönemleri yatakta geçiriyorum...
Dolarýn yükseliþi çok moralimi bozdu. Elden gelen bir þey yok. Allah borcu olanlara yardým etsin...
Yer Ýmleri