Benim hesaplamalarda
RSI ve
Momentum yoktur...!
En azýndan doðrudan kullanýlmýyor.
RSI zaten hiç yok.
Momentumu da doðrudan deðil, dolaylý olarak hesaplýyorum...
O nedenle farklý sonuçlar elde etmeniz gayet normal...
Eðer iþe yarayan bir sonuca ulaþýyorsanýz, belki de benim hesaplamalardan daha doðru sonuç veriyordur. Onu kullanmaya devam edin...
Ben çok denedim ve denemediðim hiç bir þey kalmadý diyebilirim. Artýk iþi çok ileri seviyelere bile taþýyarak karmaþýk matematiksel hesaplamalar yaptýrdým veya bulduklarýmý kullandým. Hiçbirisi aradýðým sonucu vermiyordu...
Tüm sistemler
yatayda hata veriyor. En çok burasý zarara neden oluyordu...
Þu anki uyguladýðým metot ile
yataylarý da görebiliyorum. Düþüþleri de... Mutlaka hata payý var. Zarara da sebep olacaktýr ama daha iyisini bulana kadar þimdilik bununla idare edeceðim...
Bu arada alttaki fiyat grafiði de boþuna deðil. Orada da çok þey var. Dikkat etmeyen olabilir diye paylaþýyorum. En sâde þekli ile ortalamalar ve 1-2 sistem daha orada komple entegre olarak çalýþýyor... Duruma göre deðiþtiriyorum ve öyle paylaþýyorum. Genelde sâde olarak býrakýyorum...
Bir de benim özel bir
göstergem var. Onu da bu sistemle birlikte kullanýyorum ama ekrana ayný anda çok þey koyunca hepsi ufacýk kalýyor. O nedenle onu ayrý ekranda tutuyorum. Eskiden beni takip edenler hatýrlarlar...
Örnek:
PETKM günlük grafiði...
Osilatör tam gününde
SAT vermiþ. Daha baþka hiç bu þekil sinyal veren
gösterge görmedim, varsa da ben bilmiyorum. Yýllarca buradan bu grafiði paylaþtým ama ilgi olmayýnca býraktým. Yazýk oldu ama kullananlar hâlen var...

Yer Ýmleri