Originally Posted by
imaus
Hocam siz daha tecrübelisiniz ama en yüksek getiriden ziyade istikrarlý getiri daha iyi deðil midir? Bu mükemmel olma sevdasýndan doðru düzgün sistem kuramadým zamanýnda. Ne zaman beklentimi düþürdüm o zaman kazanmaya baþladým.
Çok haklýsýnýz...
Amacým, bu sistem ile benim para kazanmam deðil, onu zaten bir þekilde kazanýyorum. Onun yolu, yöntemi benim açýmdan tamamen farklý...
Kýsaca þöyle diyebilirim:
- Yapýlan en büyük hata, her para miktarý ile ayný teknik analiz yöntemlerini uygulamak...!
Bir yöntem en fazla 10bin TL 'ye uygun iken, bir baþkasý 100bin TL 'ye uygundur. Bir diðeri 1milyon TL içindir...
Siz elinizde milyon varken gider de 10bin TL 'lik sistemi kullanmaya kalkarsanýz batarsýnýz. Burada yol, yordam, metot deðiþiyor...
Piyasada teknik analiz diye kullanýlan ve ders verdiðini iddia edenlerin metotlarý en fazla 10bin TL 'ye uygundur. 100bin TL 'si olan birisi eðer bunu 10 eþit parçaya bölmezse o da batar...
Benim bu sistemle elde etmeyi amaçladýðým ise:
- Her para modeline uygun bir sistem geliþtirmek...
En basit þekliyle; az para ile, çok ve hatasýz iþleme uygun olsun istiyorum. Yeni baþlayan birisi bile bu sistem ile kazanabilsin istiyorum. Çok fazla zararla kapanan iþlemler sonucu piyasadan uzaklaþmasýn istiyorum. Dipten alýp, tepeden satabilme (olabildiði kadar) zevkini yaþasýn istiyorum...
Düþünsenize, tepedeki son satýlan lotun sizin olduðunu. Veya dipten ilk kalkýþý sizin alýmýnýzýn yaptýðýný. Bu zevki yaþamayan bilemez...
Az para ile baþlayýp da çok para yapanlar, eðer yöntemlerini deðiþtirmezlerse bir yerde tökezlerler... Bu sistem onlara da hitap etsin istiyorum ama mutlaka baþka ilave bilgiler ile...
Çok þey mi istiyorum acaba... ?
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri