Hayýrlý Cumalar, bol ve bereketli kazançlar![]()
Hayýrlý Cumalar, bol ve bereketli kazançlar![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Sn T/A grafikleriniz özledik
Sayfada paylaþým yapýyor olmak adýna daha önce paylaþtýðým rastgele seçilmiþ hisselerden oluþan listenin son görüntüsü...
Sevgili Dandanakan belki sorabilir, ben önceden ekleyeyim, sayfa boþ kalmasýn...
Grafiðe baktýðýmýz zaman endekse göre durumlar:
- TUPRS, GOZDE, EREGLI ve PKART sýrasýyla olumlu seyirdeler ve endeksin önüne geçti/geçiyorlar...
- ASELS atak yapýyor, hýzla öne geçebilir...
- VAKBN, XAUUSD ve USDTRY ise olumsuz seyir izliyorlar. Olumsuz bölgede bulunuyorlar...
- GEDZA, DOAS ve OYAKC ise endekse göre güç kaybediyorlar. Böyle devam ederse durumlarý endekse göre daha da zorlaþabilir...
Burada en dikkat çeken TUPRS 'dýr. Çok hýzlý ve güçlü ilerliyor. Benim bu grafiði takip eden birisi en geç 07.02.2022 tarihinde yani pazartesi günü TUPRS 'a girerdi. Çünkü kafayý tam dik olarak yukarý kaldýrdý... Devamýnda bir hafta boyu yükseliþ yaþadýk.
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
TUPRS 'ý bir de kendi içerisinde inceleyelim:
- Burada deðiþik bir þeyler oluyor. Tüm zaman dilimleri þahlanmýþ vaziyette. Sanki eski zirvesini geçmeye niyetleniyor...
- Olumsuz olan tek zaman dilimi haftalýk ama o da çark etmiþ ve tekrar yönünü yukarý çevirmiþ durumda...
- Yeni hedefini bulmak için farklý analiz yöntemleri uygulamak lâzým. Þu anda konumuz bu olmadýðý için bu bölümü atlýyorum...
Takip edelim bakalým nasýl devam edecek. Þu ana kadar mükemmel çalýþan bu yeni sistem bundan sonra da yol göstermeye devam edebilecek mi?
Arada hatýrlatýrsanýz bu hisselerin güncel hallerini paylaþýrým... Yoksa çalýþmaya dalýp unutuyorum...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Ellerinize saðlýk Sn. T/A,
Vakýfbank kendini fena bozdu, bir süredirde bu yöne ittiler, ne hikmetse bugün alan ertesi gün zararýna veriyor hemde milyonluk mallarý... Neyseki kabaca 2 yýl beklemeyi göze almýþtým ilk alýrken, istediklerini yapsýnlar bakalým, bir gün sýra buna da gelir o zaman Sabit Kancanýn dediði gibi...Ýçinden geçiceM...![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri