hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
TEKTU...
Düþüþ kýsa vade sonlanmýþ gibi duruyor... Daha aþaðýsý olmayabilir...
Ortalamalar toplandý. Karar aþamasýnda bulunuyor... En azýndan bir süre düþüþü sonlandýracak gibi duruyor...
Diðer göstergelere bakýldýðý zaman, kýsa vade toparlanmaya çalýþacaktýr ama daha sonra saatlik görüntü bozulduðunda günlüðün durumuna bakmak lâzým. Biraz sýkýntý var ama toparlanma emâreleri görülürse hýzlý toparlama potansiyeli mevut...
Aylýkta görüntü düzeliyor, haftalýk sýkýntýlý ama düzelmesi kolay. Yeter ki diðerleri toparlasýn...
Þimdi bu hafta saatlik ve günlüðü yakýndan tâkip etmek lâzým. Bozulma olmadýðý sürece artýk tutulabilir...
Eðer iþler terse gider ve 1.45 'in altýnda kapanýþlar olursa, 1.25 'e kadar yolu var ama düþecek gibi durmuyor. Yine de son sözü grafik ve grafiði çizen söyler... (Ben deðil, asýl çizen. Ben aracýyým)...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Bu adamlarda dümen çok...
O nedenle, her zaman tedbiri elden býrakmamak lâzým...
Takas iþi zor, ben fazla çözemedim. Gördüklerim de çözmenin imkansýza yakýn olduðu...
10 tane aracý kurum kullanýlýyor ama hepsi fason. Sað cep, sol cep olayý. O nedenle grafikler daha doðru söylüyor...
Yine de takasý da takip etmekte fayda var. En azýndan, toplu mu? deðil mi? görülebilir...
Benden bu gecelik bu kadar...
Ekmeklerim piþti, uyku vakti geldi...
Yarýn biraz geç mesaî yapacaðým. Dýþarýda biraz iþlerim var...
Hayýrlý geceler...![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri