Originally Posted by Dandanakan Hayal Dünyasý mý diyorsun hocam. Hisse kademeleri de böyle, ben bakýnca zombi görüyorum ama adamlar film çeviriyorlar
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn... operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Vakbn 4.10 -4.18 al ver ver al ekonomiye can ver.
Tek elden yapýlan iþler, arada ufak tefek birileri varsa belki vardýr... Originally Posted by Dandanakan Vakbn 4.10 -4.18 al ver ver al ekonomiye can ver.
Originally Posted by Dandanakan Uyumsuzluða raðmen gider mi, gidebilir ama göz önünde bulundurmak lazým. Endeks ve buradaki uyumsuzluk beni rahatsýz ediyor. Ama diðer taraftanda xu100 dolar grafiði içime su serpiyor. Þu tahtada iþlem yapaný bi bulabilsem hikayesini soracaktým þahsýna. Neyin peþinde
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir. " Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Originally Posted by Dandanakan TÜP mor trend 259 gibi bir rakama denk geliyor
Originally Posted by selimtogrul Endeks ve buradaki uyumsuzluk beni rahatsýz ediyor. Ama diðer taraftanda xu100 dolar grafiði içime su serpiyor. Þu tahtada iþlem yapaný bi bulabilsem hikayesini soracaktým þahsýna. Neyin peþinde benim yazmamý bekliyormuþ deyyus verdi aþþa. Endekste kötü yola düþen þeylere döndü. Töbe töbeeeee.
Originally Posted by selimtogrul benim yazmamý bekliyormuþ deyyus verdi aþþa. Endekste kötü yola düþen þeylere döndü. Töbe töbeeeee. Ne yaptýklarýný artýk onlarda bilmiyor ama çoðunluk nereye bakarsa tersine sürmeye devam ediyorlar
Originally Posted by Dandanakan DJI bunun hareketleri de hoþ olmamaya baþladý izlemeye alalým. Bu günlük direkten dönmüþ.
Forum Rules
Yer Ýmleri