Bu bilançolardan sonra aslýnda Q4 beklentileri için beklemek gerekebilir abi. O da yaklaþýk olarak OCAK ayý sonlarýnda hazýrlýk yapmayý gerektirecek. Þubat 10 undan sonra açýklanma tarihleri belli olur. O zaman harekete geçebiliriz diye düþünüyorum. Aslýnda Kasko ve Trafik sigortalarý fiyatlarý çok arttý. Bu tek baþýna bir gösterge deðil ama, genel gidiþat hakkýnda fikir edinmemize yardýmý olur sanýrým. Belki temettü için kýyýya köþeye accýk saklamak gerekebilir. Þimdi bu çeyrekten sonra düþüþ eðiliminde olurlar. Pusuya yatmak bana daha mantýklý geldi.. Yinede sen bilirsin. Ama buralardan pek girme taraftarý olmam. Hele bu kadar çok borsaya yeni yatýrýmcý giriþi olduðu bir dönemde kenarda malda bekleyip yükselenlerin uygun olanlarýndan çýkmak ve bir süre nakitte dinlenip, fýrsat kollamak bana cazip geldi. Yinede son karar senin abi. oturup tek tek hisselere bakarýz.Grafiklerine bakarýz. izcana ses ederiz belki bize eþlik eder. yaparýz yani biþiler..
Bu arada geçen yazdým. yatýrým ortaklýklarýný. hiç ellemedin di mi? Bugün ÝÞYAT az kalsýn tavan olacaktý.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri