DJI iyi gidiyor 34.100 -200 üzerinde kaldýkça 2. kanal üst bandý 35.700 civarý. Bunu da izlemeye devam.
DJI iyi gidiyor 34.100 -200 üzerinde kaldýkça 2. kanal üst bandý 35.700 civarý. Bunu da izlemeye devam.
Ýniþ çýkýþ düzeltme adýna ne dersen olabilir. Genel olarak hem enflasyonist ortam hem seçim atmosferi dolayýsý ile Nisan Mayýs aylarýna kadar temkinli ve seçici olarak izlemeye devam gibi ortam.
Sonrasýnda emtialara odaklanýrýz bir müddet.
Þimdi düþüþ dersek olmaz. Yeniler korkarlar. Onlar daha hayatlarýnda hiç biþey görmemiþ ceylan gibiler. Kulaklarý çýnlasýn borsacý bi abimiz öyle derdi yeni gelenlere ceylanlarým diye. Kendiside timsah olur bu arada. Severim zevkle izler takip ederim. Eðer buraya bakma þansýmýz olurda görürse, sevgiler saygýlar abi.
Biz ne travmalar yaþadýk. Bir günde %20 tavan olup ardýndan birde %20 tabaný yaþadýðýmýz. Hatta ardý ardýna 3 taban yediðimiz günler Hey gidi günler heeeey.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
GP bunu takibe devam etsin.
Hekes in bakýþ açýsý farklý tabi ama ben 32 yýllýk borsa maceramda kimseyi yem olarak görmedim, battýk ,çýktýk kendi çabamla bir þeyler öðrendim uygulamaya çalýþýyorum iþte.
Neyse yarýn ola hayýr ola diyelim, yarýþmacý arkadaþlara baþarýlar dileyelim.
Yer Ýmleri