1 Mayýs Pazartesi piyasalar kapalý. 3 gün mola...
Bu satýþý, piyasa ancak sindirir...!!!
Endeks tüm desteklerini kýrdý sanýrým. Zaten hiç ümidim yoktu, düþmesi sürpriz olmadý...!!!
1 Mayýs Pazartesi piyasalar kapalý. 3 gün mola...
Bu satýþý, piyasa ancak sindirir...!!!
Endeks tüm desteklerini kýrdý sanýrým. Zaten hiç ümidim yoktu, düþmesi sürpriz olmadý...!!!
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
TUPRS...
Gün içi AKD...
GLB saat 14:30 'dan sonra boþaltma hýzýný arttýrmaya baþlamýþ...!!!
MLB 'de o saatten sonra alýma geçmiþ..!!!
Ciddi ciddi yabancýya mal mý yýkýyorlar acaba? Yoksa yabancý akýllý da mý alýyor...?!
![]()
TUPRS için en makul destek seviyesi 54 - 58 aralýðýndadýr...
Ýþler ters gittiðinde 49 seviyesi gündeme gelebilir...
Tekrar trend yukarýyý iþaret etmediði sürece belini doðrultmasý zor olacaða benziyor...
![]()
Bugün dikkatimi çeken bir olay oldu...!
Yýllardýr Ýþ Bankasý ile çalýþýrým, ilk defa bugün mobil uygulamada hisse önerileri vermeye baþladý. Daha önce de bunu ayrý bir baþlýk altýnda yapýyordu ama bugün doðrudan takip listesindeki hisseler üzerinden de yapmaya baþladý. Ýþin ilginç yaný ise neredeyse PETKM hariç hepsinde ya AL ya da TUT tavsiyesi vermesiydi...!
TUPRS için 92.94 TL fiyat hedefi vererek %40 potansiyel var demiþ...!!!
PETKM için 11.10 fiyat hedefi ile -%15 potansiyel vermiþ...!!!
Bu gibi durumlara alýþýk olduðum için bugün sýrf bu nedenden dolayý bile, endeks için düþüþ bekliyordum...!
PKART...
Ýçerisinde bulunduðu formasyonu aþaðý kýrmadýðý sürece dar alanda git-gel yapabilecek potansiyele sahip. Alan sýkýþtýðý için hareketler gün içi olmaya baþladý...!!!
Eðer isterlerse bu durumu 2 ay kadar daha devam ettirebilirler...!!!
Olasý aþaðý durumunda ise sýrasýyla 19 - 15 -14 ve 13 seviyeleri planlanýyor olabilir. Bir grup bunu düþünüyor. Bu açýkça belli oluyor...
Fakat bir baþka grup da tam tersini planlýyorsa iþte o zaman þenlik baþlar. Birileri malýný kaptýrmýþ olacaðý için iþler iyice kýzýþýr...
Her 2 duruma da hazýrlýklý olmakta fayda var...
Þu an için 21.10 destek seviyesidir...
![]()
Elim deðmiþken bir de PETKM için gün içi AKD vereyim...
TAC açýk ara satýþta ve son düzlükte GRM 500bin lot kadar aldýklarýna piþman olmuþ ki satýþa geçmiþ. Sattýklarýný da YAT almýþ. Gerilerden gün boyu satýþ yapan YKR 'de son düzlükte 500bin lot kadar alým yapmýþ...!!!
Bu 500bin lotlar karþýlýklý olabilir. Diðerlerini kýþkýrtma amaçlý. Fakat TAC sürekli satmýþ...!!!
![]()
Yer Ýmleri