Originally Posted by
Buço
Sn T/A selam , önümüzdeki haftanýn Cuma kapanýþý sonrasý sizden bir PKART analiz ve yorumu için þimdiden rezervasyon yapmak isterim
Saygýlarýmla.

Originally Posted by
Dandanakan
Üstad bunun takaslarýný sen takip ediyorsun nacizane bir iki kelam etmek gerekir ise,
Düþeni kýrdý mavi trend 25 civarý idi bir kaç gün takýldý ama bugün hýzlý geçti orayý. Þimdi önünde 27- 28 aralýðý var, geçerse üstte Yeþil trend 31.50 civarý o nokta önemli üzerinde haftalýk kapanýþlar görmek gerekir.
Eline saðlýk Üstadým...
Benim asýl aradýðým, arka planda dönen dalavereler. Yoksa tekniði çizmek, çizdirmek çok kolay...
Bunu birileri nasýl olsa yapýyor, yapacaktýr. Yoksa nasýl müþteri bulabilecekler, deðil mi...?
Kim müþteri, kim sahibi, kim kukla bunu anlamadan oyuna dahil olmak istemiyorum. Þu an kendi mecrasýnda debeleniyor. Belki çamurdan çýkmaya niyetlenir ama bu þartlarda çok zor...
Bu haftaki iþlemler biraz deðiþikti. Bakalým ortaya yeni bir þeyler çýkacak mý, yoksa beklemeye devam mý...?
Benim oyuna girmem, hayýr mý olur, þer mi olur? Orasýný artýk ben bilemem, tahtacý bilir... Dua etsin, girme ihtiyacý duymayayým...
Fýrsatý kaçýrýyorsun? diyenler olabilir... O zaman þunu söylerim:
- Zamanýnda girdiðimde ne oldu sanki, malý tepeme yemekten baþka...!!!
- Büyük girince kolay kaçamayacaðýn için zararda büyük oluyor haliyle...!!!
Ayný hatalara bu defa düþmek istemiyorum. Güvenmiyorum bu hisseye ve tahtacýsýna...!!!
Varsýn gidecekse bensiz gitsin, gidebiliyorsa...!!!???
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri