Yeni hafta tüm dostlara hayýrlý olsun, bol ve bereketli kazançlar![]()
Yeni hafta tüm dostlara hayýrlý olsun, bol ve bereketli kazançlar![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Davuk muyum ben . Hemen erkenden yatayým. Ders çalýþýyordum. Forum indikatörüne bakýnýyordum.
Günlükte xu100 sanki biraz sýkýntýlý, gidecekmiþte aslýnda gidemiyor gibi bi durum var galiba. Ýlerleyen saatlerde bakacaðýz duruma.
Elimde çok þey yok. PETKM (düþük maliyet) Finans falan filan elim boþaldý nerdeyse. Benim kendi seçimimdir kimse etkilenmesin lütfen. Hisse bazlý durumlar çok farklý. Bu kez elim xu100 e biraz baðlý. Sona ayraným döküldü falan olmasýn
Oooo. Lütfü abi.
bakýyorum sende Dandan abi gibi öðleden sonra teþrif ediyorsun. Ne güzel hayat þu emeklilik be. Helal olsun size. Almanya dan emekli maaþý alýr gibisiniz.![]()
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Soruya yarýn cevap verseydin daha iyi olurdu.
Yazdýklarýmý görmüyorsun bile emekli olunca böylemi oluyor.
Dikkat daðýnýklýðý da cabasý.
Selim hocam foruma öðleden sonra geliyorum ama hayat erken baþlýyor, bugünü özetleyeyim hemen
Gece 03.00 civarý kedileri saldým, tabi bunlar aþaðýdakiler evde zaten bir tane var arada o baþýma gelip gidiyorsaat 06.0ü civarýnda kalkýp tavuklar ve civcivlerle ilgilendim, yine biraz kedilerle ilgilenip kaldýklarý yeri elektrikli süpürge ile süpürdüm, (biri alerjik astým hastasý mecbur kaldýklarý yeri her gün süpürmek gerekiyor..) sonra galiba 07 civarý sokak köpeklerine bakmaya gittim, baþka iþlerim olduðu için onlara 5-10 dk ancak ayýrdým, geri dönünce kahvaltý falan ettik, sonra yine kedilerle ilgilendim yaþ mama verdim, gittim evde olmayan kediyi bulup getirdim
kabaca saat 08.45 de bahçeye vardýk, biber domates fasulye vardý onlarý kazdýk 11:30 civarý kazma iþi bitti, biraz dinlenip markete uðrayýp eve döndüm, tekrar kediler ve tavuklara ilgilendim, duþ aldým falan sonra foruma girdim
Böyle emeklilik mi olur (:
Hem ben daha emekli deðilim EyT falan tutmadý hocam, ben sadece emekli tadýnda yaþýyan bir garibim
TR den maaþ alamýyorum ki Almanya maaþ versin hocamHatta TR fýrsat buldukça beni yoluyor..
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Selim anlamaz o iþlerden Lütfü hocam, senin yaþantýn on numara.
Aleyküm selam abla hoþ geldin.
Yaaa býrak allasen abla. Bu Lütfü abi varya koskoca VAKBN dize getirmiþ adam. Þimdi bakma öyle köy hayatý falan diye. Eski kulaðý kesiklerden. Hani filmlerde olur ya eski hýzlý zamanlarýnda astýðý astýk kestiði kestik çaldýðý düdük olan Mafya babalarý. Þimdi öyle hayatý domates biber falan iþte.
Hele Dandan abi. o ayrý bi muamma. Emekliyim yelekliyim falan.
Adam evde durmuyor be abla. Karavana atlayýp basýp gidiyor. nereye gittiði de belli deðil. Defineci bu defineci![]()
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri