Ne öðrendin þimdi anlat bakayým sattýn avakado yu demi.
PKART maceramýn sonlarýna geliyorum. Hisse yýllardýr ayný hikayelerle düþük getiri ve daha sonrasýndaki yüksek kayýplarla benim gibi yatýrýmcýlarýný çok üzdü. O nedenle daha önce belirttiðim gibi; yeni oyunda ben yoktum ve eski oyundan da çýkýþým hýzlandý. Eski zirvesine geldiðinde elimde hayal kýrýklýðý ile sonlanan bir maceradan baþka hiçbir þey kalmamýþ olacak...!!!
Bu tip hisselerle aslýnda hiç iþim olmazdý. Bir dostumun sözüme itibar ettim ve vefa duygularý ile yaptýðým yatýrýmýn yanlýþ olduðunu anlamam uzun zamanýmý aldý. Ben vefa borcumu ödediðime inanýyorum. Fakat güvenim algý olarak karþýma çýktý. Kaybedilen zaman ve para olsun. Allah itibârdan düþürmesin...
Para kýsmetse nasýl olsa baþka yerlerden gelir, geliyor, gelecektir. Fakat kaybedilen zaman ve güven nasýl telafi edilecek iþte bunu bilmiyorum...![]()
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Üstad zaman ve güvenin telafisi olmaz olamaz, ama geçmiþe takýlýp ta depresyon yaþamanýn da bir anlamý yok.
Ýleriyi düþünüp endiþe ve kaygýlý olmaya da gerek yok. Bu güne bakacaðýz her daim.
Haklý diyorsun Üstadým...
Geçmiþ mâzi olacak inþaAllah. Þu elimde kalan az bir miktar malý da kademeli olarak tahtaya zarar vermeden çýkabilirsem, alýnmýþ acý bir ders kâr haneme eklenmiþ olarak geleceðe güvenle bakacaðým. Derdim para deðil. Buradaki paranýn benim için bir önemi de yok. Üzüldüðüm baþka þeyler...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Ýnsan oðluyuz her daim yanýlýrýz, yanýltýlýrýz iyi niyetimizden dolayý kandýrýlýrýz olsun bunlar da tecrübe olur bizler için olgunlaþýrýz.
Takma kafana dediðim gibi önümüze bakalým.
Yer Ýmleri