XU100 son hâli...
50 günlük ortalamayý aþaðý yönlü kýrmýþ durumda. Sabah bahsi geçen 7.5xx seviyesine kesin gözü ile baksak ta 7.2xx seviyesi daha olasý bir destek olarak bizleri bekliyor gibi...
Buradan alacaðý tepki ile 7.5xx seviyesi eðer direnç olarak çalýþýrsa iþte o zaman korkulan olur ve ciddi bir düzeltme içerisinde olduðumuzu söyleyebiliriz...
Bilindiði gibi düzeltmeler katman katmandýr. Þu an hangi katmanýn düzeltmesini yaþadýðýmýzý anladýðýmýzý düþünsek de aslýnda çok daha büyük bir katmanýn düzeltmesinin alt yapýsý oluþturuluyor olabilir. Önemli olan bunu önceden öngörebilmekte. Zor olan kýsým da bu. Bir katman tamamlanmadan diðeri hakkýnda bir þey söylemek çok zor...
O nedenle ben "önce ... olsun da, devamýna sonra bakarýz" diye yorumlarýmý tamamlýyorum. Aslýnda daha büyük resmi de öngörüyorum ama her an deðiþebileceðini de bunca yýllýk tecrübeden sonra öðrenmiþ oldum. Gündem bir anda deðiþince gidiþat da deðiþebiliyor. Fakat öyle ya da böyle "olacak olan, olacaktýr". Yan yollara sapýlsa da hedef hiç deðiþmez. Planý yapan hedefi koyar ama gidilecek yollar o anki konjonktüre göre deðiþiklik gösterebilir...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri