Originally Posted by
aselsus
Bir çýlgýnlýktýr gidiyor. Saðlýklý bir düzeltme bile görülmedi. Investing yorumlarýný okusanýz profili daha iyi anlarsýnýz. 3 kuruþ parasý olanlar birbirini algý yapmakla suçluyor. Açýkçasý ben balinalarin elinde altýna dönmüþ bu kaðýtla ilgilenmiyorum.
DEVA , eczacibasi, dem ilac gibi çok iyi ilac firmalarý varken tek iþi flakona baþkasýnýn lisanslý aþýsýný basmak olan bir dolum tesisine bir biontech veya Pfizer muamelesi yapýlmasý...
Hatta öyle ki turk ilac da 130 kiþi korona aþýsý gelistirme faaliyetlerinde çalýþýyor diyenler var. Ben bu haberlere gülüyorum.
Biz ky akýllý olmak zorundayýz para kolay kazanýlmýyor.
Eczacýbaþý ilaç'ýn ilaç iþi ile ilgisi kalmadý artýk. Ýsminde ilaç var, ilaç iþi yapmýyor.
Trilc bende de yok, 40 lardan sattým ama öle veya böle, aþý üretimini alýrsa buralar hayal olur. 100TL ler rahat gözükür. Ýlk 10TL den arz olduðunda fiyat hedefimi yazmýþtým. Aþý üretimini alýrsa 100TL diye. Hala aynen geçerli.
Þu FK ya bakarak fiyat analizi yapmakta artýk kesinlikle çalýþmýyor, onu da söliyim. Sasa 120FK da. 20FK da pahalý diye satanlara ders verdiler. Kargayý konuþturup, aðzýndan yemeðini aldýlar gibi... O iþ deðiþti. Artýk gelecek FK lar fiyatlanýyor. Ama ben deðer yatýrýmcýsýyým, spekülasyonda iþim yok, sadece ölü mal alýrým diyorsanýz orasý ayrý...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer Ýmleri