Acaba 73 den alan varmı
Mangal yüreklidir
Acaba 73 den alan varmı
Mangal yüreklidir
SPK denen .... Lar varya her akşam bı kağıda brüt takas falan koyuyorlar.tedbirmis .tedbir öyle olmaz şimdi iptal et arzdan sonraki tüm işlemleri.yemez degilmi .bu arada bende trilc falan yok ha ve in sitemim spkya.
Kusura bakmayın da 70 de geldik burda yalvarmadigimiz kaldı satinndiye şimdi ağlayanlar boşa ağlıyor
Kontormatigi de sürekli ihale yeni iş ilişkisi kap haberleri ile 100 üzerine çıkarıp ordan yokuş aşağı saldılar. .bakalım nerede duracak. .bu ilacta da aynı taktik mi uygulanıyor acaba fikri olan var mı. ..ytd
SON DAKİKA
Rusya, Sputnik V için Türkiye ile anlaşma imzaladı
Rusya'nın geliştirdiği Sputnik V aşısının
Türkiye'de üretimi için iki ülke arasında anlaşma sağlandığı duyuruldu.
Güncellenme: 13:14, 26/04/2021
Haberler
Rusya’nın Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF), bugün bir açıklama yaparak, ülkede geliştirilen iki dozluk Sputnik V aşısının Türkiye’de üretimi konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu.
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...aladi-6396829/
Yahu bırakın bu işleri asi uretecekmis mış.paraniza yazık etmeyin borsada o kadar güzel şirketler varken.yeni arzlara girilmez.99 yılında böyle yptilar duman oldu alanlar.ahada buraya yazıyorum 1-2 tllerde Cook beklersiniz.bir artog vardı yok diyarbakirda petrol bulmusta el altından bana bile geldi allahtan almadım.ne oldu kapandı Allah alanlara sabır versin.macerayami hasretsiniz.
Yer İmleri