-

Originally Posted by
aselsus
Bir hisse sürekli yükselmez sürekli de düşmez.
bıze 1 lot bıle gelmiyor aracı kurumlar ne yapıyorsa 10 gundür her gün seans sonu tavandan alım gırdim 1 lot bile yok ,herşey üç kaat olmuş
-

Originally Posted by
berkimcans
Burada bazıları ARZUM halka ırzının farkında değiller, 6. tavanda bozuldu ve o gün -%20, 7.gün de
-%9 yaptı, 2 günde 30 tl dan 22 tl ya düştü, İnfo Yatırım, Philip Capital ve Dinamik Menkul a operasyon çektiler, Dinamik Menkul 1.3 milyon tl , Philip Capital 700 bin tl zarar yazdı, Gedik Yatırım ve QNB Finans Yatırım önceki günlerde aldiklari düşük fiyatlı malları kusarak bu operasyondan karlı çikan kurumlardan olmuştur, halbuki sonrakı halka arz olan ISKPL 8.gün tavan 9.gün %5 primliydi! ben de bu ARZUM halka ırzından büyük bir meblağ (25 aylık maaşım) zararla ayrıldım maalesef!
Neden?
Krediyle mi, borç parayla mı aldınız?
Dursaydı sene sonuna kadar.
-

Originally Posted by
mzffr
Neden?
Krediyle mi, borç parayla mı aldınız?
Dursaydı sene sonuna kadar.
Haklısınız dursaydı iyi olurdu da ortalama 28.50 tl maliyetli bu 21.207 lotun 2/3 si krediliydi, sonunun ne olacağı belli de değildi, 2 gün taşıyabildim, öz kaynak oranı da %35 in altına düşünce kredili malı taşımak mümkün değil,,
-
Tam taban oluşumu yaptığı seviyelerden satmak durumunda kalmışsınız. Yazık olmuş.
Canınız sağolsun

Originally Posted by
berkimcans
Haklısınız dursaydı iyi olurdu da ortalama 28.50 tl maliyetli bu 21.207 lotun 2/3 si krediliydi, sonunun ne olacağı belli de değildi, 2 gün taşıyabildim, öz kaynak oranı da %35 in altına düşünce kredili malı taşımak mümkün değil,,

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Merhabs,Abi mesleğiniz nedir

Originally Posted by
berkimcans

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
karayel52
bıze 1 lot bıle gelmiyor aracı kurumlar ne yapıyorsa 10 gundür her gün seans sonu tavandan alım gırdim 1 lot bile yok ,herşey üç kaat olmuş
Sn.karayel
1.sizin emri seans sonunda girmenizin önemi yok.araci kurumun iletmesi önemlidir
2.birde bazı kurumlar farklı ücret ödeyerek öncelik alıyor o sebeple böyle durumlarda vede habere dayalı tavan açılmasında bireysellerin hisse alması hayaldir.
Durum bundan ibarettir
Sagliklar
-
Halka arzdan 200K talep karşılığı almış olduğum 10 TL maliyetli 160 adet TRILC hissemi cuma günü 17.71 TL fiyattan yeni sahibine teslim ettim. 1 haftada %77 getiri benim için gayet tatmin edici oldu. Benden alan da kazansın
-

Originally Posted by
D R A G O N
Halka arzdan 200K talep karşılığı almış olduğum 10 TL maliyetli 160 adet TRILC hissemi cuma günü 17.71 TL fiyattan yeni sahibine teslim ettim. 1 haftada %77 getiri benim için gayet tatmin edici oldu. Benden alan da kazansın

Her yaptığın işi soran mı var.Şov mu?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri