Asker ne demek, hayatýnýzda hiç mermi yediniz mi ? Belediyede asfalt iþçisi bile eliyle yük kaldýrmaz, soðuk havada ýsýtýcýlý araçta sýk sýk mola vererek çalýþýrken Doðu da yolu olmayan daða helikopter ile býrakýlan ayaðý- eli donduðundan kesilen askerleri gördünüz mü hiç ? Þehir içinde yaya gezmeyen kamu görevlileri varken , generalin bindiði araç renaulttur.
Hepsini de geçtim, aracý olmak zenginlik göstergesimidir ? Eryaman da aracý olmayan Kapýcý yok gibi. Þimdi bu insanlar zengin mi ? Bu tip ayrýþmalar hoþ deðil. Her mesleðin kendi zorluklarý ve riskleri vardýr. Hepsi de bu vatanýn çocuklarýdýr. Asker denince 10 kez düþünürüm. Zira Gerek Ýstanbul gerek Ankara Gülhane hastanelerinin ortopedi ve psikiyatri bölümlerini çok ziyaret etmiþimdir. Oralar bile lüks sayýldý ve þu an kaderlerine terk edildiler. Bazen ne yazdýðýnýza nereye gittiðine dikkat etmek gerek !
asýl problem dururken
hala semptomlarý tartýþýyorsunuz...
sonuçlarý sebep sanmasak...
10 tane marazým var, anlatýp durur...
akýl verir..
bir kafasý saðlam sanki.. durumu gibi...
Emekli maaþ taahhüdü verdiðim TEB de 3 yýllýk sürem dolduðu halde E- devletten banka deðiþikliði için girdiðimde '' banka blokeli '' görünüyor. Þubeyi arýyorum , - bizlik bir þey yok diyorlar. Müþteri temsilciliðine e-posta gönderiyorum dönmüyorlar. Bu durumu yaþayan ve çözen varsa tecrübesine ihtiyacým var.
Yer Ýmleri