Akbil veriyor olmali.
Neden derseniz, bir donem sahte akbil basmisti.
Kalpazanligi ordan gelir.
Ben demiyorum, savci diyor, fezleke mecliste.
Geçen perþembe ( 11 mart ) Kýzýlayda iþim vardý. Öðle saat 12-14 arasý insanlar yürümekte zorlanýyor, birbirine çarpa çarpa ( telefonla oynayarak yürüyen embesiller ) ilerliyordu. Ben de kardeþime '' Görüyormusun þu siyahileri, hep Suriyeli görüyorduk bunlar ne böyle , her 20 kiþiden 3 ü afrikalý '' dedim. Söylene söylene eve döndük. Gidiþte ve dönüþte metro - otobüsler genç doluydu. Lise telafi sýnavlarý varmýþ.
Velhasýl , ertesi gün hafif rahatsýzlandýk. Þimdi her gün 50 adet iðde yiyoruz. Ýðde iyi geliyor dediler. O günden sonra daha sokaða çýkmadýk.
https://piyasa.paratic.com/ sað köþedeki bilgiye göre an itibariyle CDS 323,29 olmuþ. %5 artmýþ düne göre.....
Ah Baþkan ah burnuma pis kokular geliyor.... Halen dolar aldýrmadýn bize.Üstüne üstlük bir de trollüyorsun ki baþlýk þenlensin diye.
Ülkede kadýnda olsan, doktorda olsan, avukatta olsan, hatta trafikte þeridinden giden sürücüde olsan þiddete maruz kalma riskin var. Bunu bir çözüm bulunmasý gerekiyor. Bireysel silahlanmanýn engellenmesi, mafya özentisi dizilerin yerini kanunun temsilcilerinin yer aldýðý dizilerin almasý gerekiyor. Cezalarýnda caydýrýcý düzeyde olmasý önem arz ediyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri