Erdoðan: 28 Þubat hadisesi bir darbe hareketidir, ülkemize aðýr faturasý olmuþtur
Erdoðan : Milli iradeyi yeniden egemen kýldýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan:"Siyaset kurumunun en önemli sorumluluklarýndan birinin Türkiye'yi ayaðýna vurulan darbe anayasasý prangasýndan kurtarmak olduðuna inanýyoruz"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Bugün açýklanan ve yüzde 1.8 olarak gerçekleþen 2020 büyüme oranýmýz izlediðimiz politikalarýn baþarýsýnýn en somut örneðidir
Erdoðan: "Hedefimiz her bir vatandaþýmýza dokunacak, refahý artýracak, saðlýklý ve istikrarlý büyümenin orta ve uzun vadede güçlenerek sürmesidir."
Erdoðan: Reformlarýn devamý gelecek
Söylediði herþeyi itibarsýz kýlýyor..
Erdoðan : Türkiye hem saðlýk hemde önleyici tedbirler hemde ekonomik destekler bakýmýndan herkesin takdir ettiði bir yerdedir .
Erdoðan: Salgýn tedbirleri nedeniyle iþi bozulan, geliri azalan vatandaþlarýmýz olmuþtur, bunlarý yakýndan takip ederek farklý yol ve yöntemle kendilerini desteklemeye çalýþtýk, çalýþýyoruz
Erdoðan : Bugün itibariyle kontrollü normalleþmeye geçiyoruz
Yer Ýmleri