-
Erdoğan : Bilim kurulunun illerinin sınıflandırmasına göre normalleşmeye başlıyoruz . Tedbirler 2 haftada bir gözden geçirilecek . İllerin iyileşme veya kötüleşme durumuna göre tedbirler yeniden gözden geçirilecek .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Erdoğan : Düşük ve orta riskli illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırılacak diger illerde devam edecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Ankara hazırmıyız hafta sonu alemlere akıyoruz. 21 milyon sokaktayız haftasonu
bir halt olacağı yok.
-
Yürü be koca yürekli Reis yine başımı ağrıdı ne diyenceğin diye beklerken. Ama yine boş geldi...Esnafa pek hoş gelmedi. Sadece pazara kapalı gün sayısı indi demek ki
-
4 te 1 i yırttı haftasonları bizanstakiler dertlerine yansınlar
bir halt olacağı yok.
-
Erdoğan : Düşük ve orta riskli illerde 65 yaş üzeri ve 20 yaş alti kısıtlaması kaldırıldı
-
Sağlık Bakanı :
-

Originally Posted by
ayhan53
Ankara hazırmıyız hafta sonu alemlere akıyoruz. 21 milyon sokaktayız haftasonu
Bugün kızılaydaydım o kadar çok afrikalı vardı ki kendimi newyork ingiltere veya afrika ülkesinde hissettim. Suriyelileri gececek bakın bunlar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri