-
Bitcoin patladığında oradan bir para çıkacak mı asıl soru bu olmalı. Yahu biz buna niye para verdik bu ne işe yarıyor ki şeklinde bir aydınlanma ve düşüş paniğinde alıcı olmayan piyasada ürünün bir değeri olmaz. Geçmişteki çılgınlıklar gibi bir son bekliyorum orda hayırlısı. Mesela ben de soyadımla bir coin çıkartayım diyorum. Coin miktarını da sülalede her doğan çocuk kadar artıracağım. Mis gibi belli limitleri olan coin, bakarsınız tutar. Bizim sülale de kıymete biner 😀
-
-

Originally Posted by
erman07
7,55,,,,,,
Vurdu çekti
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
Kır şunu 50leri

iş çıkarma insanlara.
insan hep pozisyonun/yaptığının tersinden korkar

elmas ise hala fena duruyor.
endişem var yalan değil..

Originally Posted by
ayhan53
bir gece vaktiı kıracak
O gece bu gece galiba
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Egeli
Vurdu çekti
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cekmeye niyeti yok
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
hkm
Tepti tepti zaten sn achilles hem de ne tepti,aylardır tepiyor zaten,artık tepmesin yeter

))))))))
Bakın kimse böyle saymıyor niyeyse, biri bir şekilde saydı mı herkes onun peşine...(kompleks sayım)
Alın siz bütün dalgaları zigzag ve double zigzag olan bir expanding diyagonal, hedef 1660-80 oraları..hassas ölçüm de yapılır.
Doğruysa fena teper..
-
Bu da olsa olsa bir diyagonaldir başka açıklama alternatif yok gibi, zirveyi geçerse yardırır...YTD
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri