Açýklanan 27Þubat - 5Mart 2021 haftalýk vaka tablosuna göre;
[emoji838]Düþük risk il sayýsý :10
🟡Orta risk il sayýsý : 23
🟠Yüksek risk il sayýsý : 22
[emoji837]Çok yüksek risk il sayýsý :26
Açýklanan 27Þubat - 5Mart 2021 haftalýk vaka tablosuna göre;
[emoji838]Düþük risk il sayýsý :10
🟡Orta risk il sayýsý : 23
🟠Yüksek risk il sayýsý : 22
[emoji837]Çok yüksek risk il sayýsý :26
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Binali Yýldýrým: Amerika ve AB'nin milli geliri küçülürken Türkiye büyüdü
https://tr.sputniknews.com/politika/...urkiye-buyudu/
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
"Akademik çevrelerde çok ses getiren Stratejik Derinlik adlý bir kitabýnýz var" diyerek söze baþlayan Buket Aydýn, "Çok deðiþik bir þey anlatmak istiyorum" diyerek Yunanistan'a gittiði sýrada bindiði takside Ahmet Davutoðlu'nun kitabýný gördüðünü söyledi.
Buket Aydýn, "Taksiyi kullanan beyefendiye sordum. Bu kitabý mý okuyorsunuz? Tabi Ýngilizce çevirisiydi, Yunanca deðil Ýngilizce. Þoför evet dedi" diyerek anýsý anlattý.
Davutoðlu Buket Aydýn'ýn sözünü keserek, kitabýn Ýngilizce baskýsý olmadýðýný söyledi.
https://cumhuriyet.com.tr/video/buke...-dustu-1818569
Bu kadin artik sokaga cikmaz herhalde.
Yalan olur da, bu kadar mi olur.
Bu kadini sahit yaz, hani gizli taniklar var ya, onlardan.
KK duman olur valla..![]()
ahan yazýn þuraya bugün ankaradaki trafik avmlerdeki ana baba günü yoðunluk hatta yemek yeme yerlerinde millet masa bulamadýðýndan yemek yiyenlerin baþýnda bekleyerek onlar kalkýnca oturmalar bize muhakkak çok yüksek risk oalrak dönecektir 10 gün sonra.
sitelere mobilya bakmaya gittik sitelerin trafiði kitlenmiþti 2 maðazaya bakýp adeta kaçtýk oradan
bir halt olacaðý yok.
Ayhan Abi Normal zaman isikta beklemenin olmadigi yerde 5 adet yesil isik bekledim bugun .
Restoran ve Cafeler %50 ile felan calismiyor %100,masalar tikis tikis s , %50 kapasite calismalari bu ise %100 oldugunde herhalde masanin ustune bir masa daha koyarlar
yeniden kapanma gelirmi bence gelmez ama yeniden kapanma gelirse bu sefer gercekten ortalik cok karisir
...
Yer Ýmleri