Neyse zor soru oldu sanýrým,ben de aslýnda mansuru isterim de imamoðlunun þansý bence daha fazla,aday olursa elbet imamoðluna veririm.Ekmelettine bile oy vermiþ adamýz neticede)))))))))))
Ýfade edemedim sanýrým.AKP yapacacaðý yeni ittifaklarla baþkaný yine AKP'den seçtirir. Mesela Ýyi parti ganimeti muhalefetteki ortaklarýyla dörde böleceðime ikiye bölelim diyip AKP'ye yanaþýp ittifak yapabilir, Saadetin iþi kolay milli görüþ gömleðini çýkarýr çýkarmaz küçük ortak olabilir. HDP kim çaðýrsa zaten oraya gidiyor, Babacan Davutoðlu zaten ayný yerden çýkma, CHP bile belediyelerin yanýna birkaç bakanlýðýn getireceði ihaleleri görünce koalisyona heves edebilir. Seçime yakýn muhalefette mýzýtmalar olursa anlarýz zaten. Bunlarýn hiçbirisi olmasa dahi,farklý bir zihniyet gelmeyecektir, hamam da tas da ayný kalýr. Beklentiyi yükseltmenin alemi yok![]()
Ben hamam tas deðiþecek demedim,akp ve reis gidici dedim,yoksa memlekette olay hiç bir zaman deðiþmemiþ sn cumartesi.AKP artýk çok antipati topladý,bu buhran birilerine fatura edilmeliki demokrasicilik oynu devam etsin halk iþleri kendi belirliyor sansýn.Yoksa ne deðiþecek elbet sistem aynen devam eder.Ben 1938 sonrasýný zaten çok þeetmiyorum al birini vur ötekine.
Þunu unutmayýn. RTE nin kaybetmeye tahammülü yoktur. Kazanmak için gözü kara. Gara olayý gibi riski ( burasi kývýrma) göze alýr. Þu þartlarda %5 fark olursa belli devreder. Ben yine de üç planla seçime girer. Mühürsuz u yetmezse. Planli maddi hata ile seçim iptal olur. Bir seferberlik olur zaman kazanýr. Kolay kolay gideceðini hiç düþünmüyorum. Bir türkü vardý. Ham çökelek de. Kadir mevlam ikisinin acýsýný birden göster diye. Aynen
Olurda iktidar deðiþir. Ben bir çok kiþinin özellikle bürokrat vs çoðunun ülkeyi terk edeceðini düþünüyorum.
Türkiye Varlým Fonu Yönetimi Anonim Þirketi Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Zafer Sönmez görevden alýndý, yerine Salim Arda Ermut getirildi / Resmî gazete
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri